@tebiranii
عسل در طب ایرانی جزو غذاهای لطیف محسوب میشود؛ یعنی پساز هضم، مقدار زیادی از آن باقینمیماند به همین دلیل میتواند برای افرادی که به دلیل #مشکلات_گوارشی مانند #نفخ، #ترش_کردن و #سنگینی_معده، نمیتوانند غذاهای سنگین مصرف کنند مناسب باشد؛ زیرا علاوهبر زودهضم بودن، انرژی خوبی برای بدن فراهممیکند و از ریزمغذیهای فراوانی هم برخوردار است که برای بدن ضروری هستند.
از عسل میتوان برای درمانهای موضعی مانند رفع برخی #جوشها و #بثورات_پوستی، ماساژهای زیبایی و پانسمان #زخمها نیز استفادهکرد. به عنوان مثال به طور معمول برای پانسمان جای #حجامت از عسل استفادهمیشود که به بهبود هرچهزودتر زخمها کمکمیکند.
عسل میتواند در درمان بیماریهایی مانند #اماس، #مشکلات_کبدی، #فراموشی و #آلزایمر نیز مؤثر باشد.
http://www.ostadkheirandish.com/Product/?Id=286190018