🤱غذای مادران باردار و شیرده
خورش به با مرغ
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
سینه مرغ ۱عدد/به ۱عدد/پیاز متوسط ۱عدد/آلو ۱۰عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا میوه به را شسته و آن را به صورت مکعبی برش بزنید. پیاز را خرد یا خلالی کنید و در تابهای روی حرارت ملایم قرار دهید تا طلایی شوند. مرغ را با زردچوبه و نمک آب پز کنید. پیازها و رب آلو را با هم مخلوط کرده و در قابلمهای مناسب بریزید. مرغ و بهها را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه، آلوهای خیس خورده را به قابلمه اضافه کنید. در ادامه به مقداری که آب روی مواد را بگیرد، آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم پخته شود. سپس خورش را به همراه برنج نوش جان کنید.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_سرخ_کردن
@TehranTanhamasiri