🤱غذای مادران باردار و شیرده خورش به با مرغ 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: سینه مرغ ۱عدد/به ۱عدد/پیاز متوسط ۱عدد/آلو ۱۰عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه‌ 🔹طرز تهیه: ابتدا میوه به را شسته و آن را به صورت مکعبی برش بزنید. پیاز را خرد یا خلالی کنید و در تابه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا طلایی شوند. مرغ را با زردچوبه و نمک آب پز کنید. پیازها و رب آلو را با هم مخلوط کرده و در قابلمه‌ای مناسب بریزید. مرغ و به‌ها را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه، آلوهای خیس خورده را به قابلمه اضافه کنید. در ادامه به مقداری که آب روی مواد را بگیرد، آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم پخته شود. سپس خورش را به همراه برنج نوش جان کنید. @TehranTanhamasiri