این مطالب به درخواست شما همراه گرامی تقدیم میشه،امید مفید واقع گردد..
ایران ستیزان و افسانه پوریم👇🍂
ایران ستیزان بر طبل افسانه ای یهودی به نام پوریم میکوبند و اینگونه مدعی هستند که این داستان در کتب عهد عتیق یهودیان داستانی واقعی و تاریخی میباشد!
حال آنکه تناقضات و ابهامات در این افسانه به قدری زیاد است که بسیاری از مورخین آن را صرفا یک داستان میدانند تا واقعه ای تاریخی!
سوالاتی که هر فرد مدعی افسانه پوریم باید به آن جواب دهد:👇🍂
1⃣ چرا داستان پوریم در هیچ یک از تواریخ یونانی همدوره هخامنشیان دیده نمیشود؟ چرا هرودوت و گزنفون و کتزیاس و... که به تفضیل به پادشاهی هخامنشی اشاره دارند حتی یک کلمه به افسانه پوریم اشاره نمیکنند؟ مگر واقعه بزرگی نبود؟
2⃣چرا در هیچ یک از کتیبه های هخامنشی نامی از قوم یهود که به تعبیر کتاب استر نزد پادشاه مقام و منزلت یافتند دیده نمیشود؟ پادشاهان هخامنشی همواره ملل مختلف امپراتوری را بر دیوار های تخت جمشید تصویر نموده اند اما چرا هیچگاه این یهودیان در میان حجاری های هخامنشی دیده نمیشوند؟
3⃣ نویسنده کتاب و داستان استر چه کسی است ؟و در چه دوره ای نوشته شده است؟ چرا نویسنده این داستان که ایران ستیزان ادعا میکنند سند تاریخی است فردی مجهول است در حالی که تمام کتب تاریخی نویسندشان مشخص است؟
4⃣ در کتاب استر ادعا میشود که چگونگی معظم ساختن مردخای در کتاب تاریخ مادی و پارسی مکتوب است!
چرا در هیچ یک از تواریخ غیر یهودی ( ایرانی یا یونانی)چنین چیزی نیامده است؟
5⃣ در کتاب استر 127 ایالت برای فرمانروایی اخشورش نام برده میشود (استر،باب 1)، این در حالیست که در هیچ یک از منابع تاریخی چه کتیبه های هخامنشی و چه تواریخ یونانی از جمله تاریخ هرودوت هیچگاه به عدد 127 ایالت برای پادشاهی هخامنشی اشاره نشده.در کتیبه های هخامنشی به کد XPh و DNa شمار ایالت های هخامنشی را تنها بیست و چند ایالت معرفی میکند! آن 100 ایالت دیگر چه شده اند؟ به آسمان پرواز کرده اند؟چرا داستان استر تا این حد با شرایط دوران هخامنشی در تضاد است؟
6⃣در کجای داستان استر مستقیما نامی از (خشایار شا پسر داریوش بزرگ) ذکر شده است؟
در حالی ایران ستیزان پادشاه افسانه پوریم را خشایارشا معرفی میکنند که نامی از او در کتاب استر نیامده بلکه پادشاه در این افسانه شخصی به نام اخشورش میباشد.تنها برسی شخصیت اخشورش از شباهت هایی میان این پادشاه افسانه ها با خشایارشا حکایت میکند.
7⃣بر طبق داستان استر اخشورش ملکه ای به نام وشتی داشته است. (استر، باب ۱) که او را برکنار و استر را ملکه میکند. با فرض انکه اخشورش همان خشایارشا مورد ادعا ایران ستیزان باشد. چرا در هیچ یک از تواریخ کهن دوران هخامنشی نام وشتی و استر به عنوان ملکه های خشایارشا ذکر نمیشود؟ این در حالی است که یونانیانی مانند هرودوت، کتزیاس و آیسخولوس گفته اند که خشایارشا تنها یک ملکه به نام «آمستریس» داشته است و در سخن این مورخان حرفی از تغییر ملکه نیامده است (ن.ک: هرودوت، ٧، ۶١؛ کتزیاس، کتاب ۲٠، بند ۶؛ آیسخولوس، ١٣۹٠: ص ٣٧۴). آمستریس دختر یکی از بزرگان پارسی به نام «اُتانس» (معادل هوتن در کتیبه بیستون) معرفی میشود و هیچ کجا حرفی از همسر یهودی خشایارشا در میان نیست.
8⃣ بر طبق کتاب استر، مُردخای توسط «نبُوکَد نَصر» پادشاه بابل، تبعید شده است (استر، باب۲، بند ۷)! اگر اخشورش را همان خشایارشا فرض کنیم سن مردخای توطعه گر یهودی داستان استر بیش از 100 سال است. آیا پیرمردی با این سن میتواند همان طور که داستان استر روایت میکند انقدر در دربار فعال باشد و به توطعه و دسیسه دست بزند؟ ایا مشخصات مردخای افسانه ای و اسطوره ای نیست؟
9⃣در کتاب استر ادعا میشود اخشورش پادشاهی قدرتمند است که از هند تا حبش با قدرت بر 127! ایالت حکمرانی میکند. اما در باب 5 و 7 کتاب استر اخشورش به استر میگوید که اگر نصف کشور را هم از من بخواهی به تو خواهم داد! حال سوال اینجاست که اخشورش چگونه پادشاه قدرتمندیست که به راحتی کشور را بذل و بخشش میکند؟ با وجود چنین سخن هایی از اخشورش آیا باز هم میتوان او را خشایارشا فاتح آتن برابر دانست؟
🔟در داستان استر از ضیافتی یاد میشود که ۱۸۰ روز به طول انجامید.(استر، باب1) این ادعا در حالی است که هیچ جشن ایرانی به مدت 180 روز به درازا نمیکشد. این عدم انطباق داستان استر با مشخصات فرهنگ ایرانی چگونه توجیه پذیر است؟
1⃣1⃣ ایران ستیزان مدعی هستند که واقعه پوریم در سیزدهم فروردین ماه انجام میگرفته است. اسناد این گفته چیست؟ این ادعا های بی سند را چگونه میتوان پذیرفت؟
برای بررسی افسانه پوریم با اسناد و مدارک به لینک زیر رجوع کنید👇🍂
http://kheradgan.ir/?p=9942
#پوریم
#بازنشر
#یهودیت
#تاریخ
#تحلیل
🌐
@adyan8