🔸قطار پخش سریال های شبکه نمایش خانگی یکی پس از دیگری به ایستگاه پایان می رسد و در این میان نکته قابل تامل بار فرهنگی و میزان تاثیر این محصولات بر بستر آحاد جامعه است.
🎦 سریال دل:
عاشقانه ای با روایت زندگی لاکچری و مرفه قشری که مبلغ نوعی سبک زندگی است که با واقیعت جامعه امروز ما فرسنگ ها فاصله دارد. این سریال کپی بی کیفیتی از سریال های ترکیه ای است. پرداختن به قصهای پر از عشقهای ناکام و افرادی که تقلا میکنند به عشقشان برسند و این ماجرا تا قسمت آخر همچنان ادامه دارد.
استفاده بیمنطق از اسلوموشن و ریتم کند داستان در بسیاری از صحنهها به منظور افزایش تعداد قسمت های سریال و عواید مالی به نوعی توهین به شعور مخاطب محسوب می شود. نمونه بارز این مطلب، فصل سوم این سریال است که بدون برنامه، هدف و داستان خاصی به قسمت های قبل اضافه شده است.
در بخش بازیگری نیز به جز حامد بهداد که توانسته شخصیت پردازی ضعیف آرش را با بازی نسبتاً خوبش جبران کند، دیگر بازیگران انتخاب های اشتباهی برای سریال به نظر می رسند. بازی بد ساره بیات در کنار بازی تکراری نسرین مقانلو در نقش زنی سلطه گر، « دل » را در زمینه بازیگری هم به یک شکست تبدیل کرده است.
✨ اما به نظر شما شبکه نمایش خانگی با ارائه چنین محصولاتی چه سهمی در ترویج فرهنگ و آداب و رسوم ایرانی اسلامی دارد؟ این مجموعه چه تاثير به سزايي در تقویت جايگاه خانواده، نوع روابط، سبک لباس پوشيدن، پايبندي به تعهدات اخلاقي و ارتقا سواد و آگاهي فرهنگي ـ اخلاقي در جامعه امروزی خواهد داشت؟!
#قاصدک
#هر_مخاطب_یک_تحلیلگر
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan