《نخود پلو گرگانی》
🔹یکی از غذاهای محلی گلستان که از جمله غذاهای مجلسی و مشهور آن است، نخود پلو گرگانی نام دارد که بهعلت محبوبیت بسیار بالای آن و طرز تهیه سنتی این غذا توانسته به ثبت ملی برسد.
استفاده از بورانی اسفناج در کنار نخود پلو، آن را به یکی از غذاهای محلی گلستان تبدیل میکند که طعم بینظیری دارد.
نخود پلو یکی از غذاهای پرطرفدار در لیست غذاهای محلی گلستان است که در مراسمهای رسمی مختلف مانند عزا، عروسی و همچنین مراسم مربوط به رمضان تهیه میشود.
🔹اصلیترین مواد تشکیلدهنده نخود پلو عبارتند از: گوشت گوسفند پرچرب (یا سایر گوشتهای پرچرب)، برنج، نخود، پیاز، رب آلوجنگلی، فلفل، نمک و ادویه. این غذا حاوی مقدار بالایی از انواع ویتامینها، آهن و کلسیم است که آن را به یک غذای سالم و مقوی تبدیل کرده است.
#غذای_محلی
@akhbaregolestan