_سنتی زعفرانی😋👌 شیر پر چرب 1 لیتر زعفران دم کرده 3 ق غ خوری غلیظ شکر 300گرم گلاب 3 تا4 ق غ خوری ثعلب 1/5تا2 ق غ خوری  خلال پسته 50 گرم  طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی😋👌 قبل از تهیه بستنی شیر را بخوبی بجوشانید و پس از سرد شدن مجددا روی شعله گذاشته تاجوش بیاید دراین فاصله زعفران دم کرده را به همراه گلاب به شیر اضافه نمایید. حالا شکر و ثعلب را در ظرفی مخلوط کرده وبعد از جوش آمدن شیر به تدریج به قابلمه شیر اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شود. (تا 1دقیقه بعد از اضافه کردن شکر و ثعلب شیر راهم بزنید) زیر قابلمه را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود ، بعد از خنک شدن کمی مواد را هم بزنید تا کشدار شود. بعد از اینکه مواد خنک شد آن را داخل ظرفی استیل یا رویی ریخته و رویش را با فویل بپوشانید و داخل فریزر قراردهید هر یک ساعت مواد را از فریزر بیرون آورده و باچنگال 1دقیقه هم بزنید این کار را به فاصله هر1ساعت1 بار و تا7مرتبه تکرارکنیدتا بستنی بخوبی کش بیاید. بعد از پایان مرتبه ی آخر پسته را اضافه کرده و بستنی را درظرف دلخواه ریخته و رویش را بافویل بپوشانید و اجازه دهید10ساعت درون فریزبماند بعد از 10ساعت بستنی شما آماده ست نوش جان☺️ 🔻لطفابرای تهیه ی این بستنی خوشمزه به اندازه ی مواد دقت داشته باشید کم و زیادشدن مواد باعث نبستن یا یخ زدگی بستنی می شود🔻 @tabibaneh313