#بستنی _سنتی زعفرانی😋👌
شیر پر چرب 1 لیتر
زعفران دم کرده 3 ق غ خوری غلیظ
شکر 300گرم
گلاب 3 تا4 ق غ خوری
ثعلب 1/5تا2 ق غ خوری
خلال پسته 50 گرم
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی😋👌
قبل از تهیه بستنی شیر را بخوبی بجوشانید و پس از سرد شدن مجددا روی شعله گذاشته تاجوش بیاید دراین فاصله
زعفران دم کرده را به همراه گلاب به شیر اضافه نمایید.
حالا شکر و ثعلب را در ظرفی مخلوط کرده وبعد از جوش آمدن شیر به تدریج به قابلمه شیر اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شود.
(تا 1دقیقه بعد از اضافه کردن شکر و ثعلب شیر راهم بزنید)
زیر قابلمه را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود ، بعد از خنک شدن کمی مواد را هم بزنید تا کشدار شود.
بعد از اینکه مواد خنک شد آن را داخل ظرفی استیل یا رویی ریخته و رویش را با فویل بپوشانید و داخل فریزر قراردهید
هر یک ساعت مواد را از فریزر بیرون آورده و باچنگال 1دقیقه هم بزنید
این کار را به فاصله هر1ساعت1 بار و تا7مرتبه تکرارکنیدتا بستنی بخوبی کش بیاید.
بعد از پایان مرتبه ی آخر پسته را اضافه کرده و بستنی را درظرف دلخواه ریخته و رویش را بافویل بپوشانید و اجازه دهید10ساعت درون فریزبماند بعد از 10ساعت بستنی شما آماده ست
نوش جان☺️
🔻لطفابرای تهیه ی این بستنی خوشمزه به اندازه ی مواد دقت داشته باشید کم و زیادشدن مواد باعث نبستن یا یخ زدگی بستنی می شود🔻
@tabibaneh313