🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
🍇
#عنب
🍇
#انگور
🍇به فارسی
#انگور می نامند.
🍇☀️صیفی (تابستانی)و ❄️شتوی (زمستانی) می باشد و صیفی آن را انواع و اصناف بسیار است.
طبیعت:
🍇با قوای مختلفه است، و انواع کثیره و مطلق رسیده آن در آخر اول گرم وتر و بعضی بسیار شیرین آن را تا دوم گرم و تر دانستند.
🍇دانه آن در دوم سرد و خشک و پوست آن سرد و خشک در اول و مولد ریاح. انگور نارس و غوره و عفص سرد و با قوت قابضه و کثیفه.
خواص آن:
🍇 پاک کننده و اعتدال بخش سریع جذب میشود دارای مواد غذایی بسیار و در مجموع بهترین میوه هاست.
🍇
#تولید_خون نموده و مزاجهای غلیظ را
#تعدیل کرده و خون را
#تصفیه و
#مواد_سوداوی را دفع مینماید.
🍇 مصرف آن در علوم پزشکی برای اشخاصی که مبتلا به
#اوره_خون و
#روماتیسم و
#سیاتیک هستند توصیه شده و
#دفع_سموم_بدن است در عمل
#ترک_اعتیاد موثر و نافع می باشد.
🍇 برای
#سینه و
#ریه و
#چاق_نمودن_بدن مفید و آب انگور در رفع تمام ناراحتیهای
#کلیوی مفید است.
🍇 برای معده مرطوب و نافع ضرر دارد و مصلح آن زیره است. کبد و طحال و قولنج های بادی را زیان میرساند و مصلح آن تخمکرفس است.
🍇 انگور ملین مزاج و ایجاد کننده تشنگی است که مصلح آن سکنجبین و غذاهای ترش می باشد.
🍇 بعد از 🍇انگور آب 💧نیاشامید⛔️ زیرا باعث
#استسقاء و
#تب_های_عفونت_آمیز میشود و سه روز پس از چیدن میل شود و بین دو وعده غذا مصرف گردد.
🍇 انگور تازه نفاخ ملین است.
🍇 انگوری که پوست آن کمی پژمرده باشد از لحاظ غذایی از انجیر غنی تر است و نفخ آن نیز کمتر و به هر حال
#مقوی و
#چاق_کننده و
#زیاد_کننده_خون و
#اعتدال_بخش و
#ملین و برای اشخاصی که تب های مزمن و سر دارند نافع و آب آن به سرعت جذب می شود.
🍇 زیادی
#آهن موجود در انگور سبب
#گلبول_سازی قوی در بدن می شود و
برای مبتلایان به
#کم_خونی امراض عصبی و کسانی که دوران نقاهت مرض را می گذرانند و مبتلا به سوء هاضمه بوده و
#امراض_زنانه و
#خونریزی_شدید آنان لازم و مضافاً کلیه
#ورم ها و
#التهابات_کبدی و
#طحال را برطرف می سازد.
📓منبع:مخزن الادویه
🖋گردآورنده: محمد علی خیراندیش
#انگور
#ملین
#چاق_کننده_بدن
#مغذی
#زیاد_کننده_خون
#طب_سنتی. /
#طب_اسلامی /
#پزشکی_سلامت
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸
#حکیم_الحکما. ✨🌿
🍃✨
@angoshty 🍃✨