نان لقمه ای یا همون پیراشکی بازاری 😍😍😍
۳-۴ لیوان آرد قنادی🍚
۱ لیوان شیر ولرم🥛
۴ ق.غ شکر🍚
نصف ق.چ نمک🧂
۱ق.غ خمیر مایه فوری🥮
۱ ق.چ وانیل🧂
۵۰ گرم کره هم دمای محیط🧈
مواد کِرِم شکلاتی:
۱ لیوان شیر🥛
۱/۴ لیوان شکر🍚
۱/۴ لیوان آرد 🍚
چند تیکه شکلات🍫
🌿دستور کاملش تو ویدیو هست اینجا نکاتش رو میگم حتما رعایت کنین🥰
🌿آرد رو تا جایی اضافه کنین تا خمیر به دستتون نچسبه و خوب ورز بدین تا بافت پیراشکی خوب بشه.
🌿خمیر رو بعد از کاتر زدن ۲۰ تا۳۰ دقیقه بزارین استراحت کنه.بعد حواستون باشه پفش نخوابه که بافت پیراشکی خراب نشه.
🌿حتما هم موقع کاتر زدن سطح کارتون رو آرد پاشی کنین.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi