eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
810 عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن کیک خیس شکلاتی😋🍫🎂 مواد لازم : ۱/۵ پیمانه شکر ۱/۵ پیمانه شیر ۱ پیمانه روغن ۲ پیمانه آرد ۱ ق چ وانیل ۱ ق غ بکینگ پودر تخم مرغ ۳ عدد ۴ ق غ پودر کاکائو 🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و آرد ۵۰۰گرم، شکر ۴۰۰گرم، کره ۱۰۰ گرم، خامه ۲۰۰گرم، روغن مایع نصف پیمانه، آب۲ پیمانه، زعفران حل شده نصف پیمانه,گلاب 1/4پیمانه, هل ۲،۳دونه شکر و آب و هل و زعفرون و گلاب رو مخلوط کنید روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه،بعد از ۱۰دقیقه جوشیدن ظرف رو از روی حرارت بردارین تا شربت خنک بشه 🔴 تو تابه روغن و کره رو ریخته وروی حرارت بزارین،کمی که باهم مخلوط شدن خامه رو اضافه و مخلوط کنین،آرد (حتما قبل اضافه کردن الک کنین )رو به یک باره به مواد تابه اضافه و سریع مخلوط کنین ،بهتر این که با پشت قاشق چوبی به مخلوط کردن ادامه بدین،تا گلوله های آرد کاملا باز بشن،بعد حرارت رو ملایم کنین و به هم زدن ادامه بدین تا آرد در مخلوط خامه و روغن و کره سرخ بشه،وقتی بوی آرد سرخ شده بلند شد،وکمی رنگش عوض شد،شهد حلوا رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین ⭕️شربت رو زمانی به حلوا اضافه کنین که تابه رو از روی حرارت برداشته باشین ⭕️بعد از اضافه کردن شربت،حلوا رو سریع هم بزنین تا گلوله نشه ⭕️اگه حلوا خیلی شل بود مجددا بزارین روی حرارت و مخلوط کنین تا جمع بشه واکه خیلی سفت بود بهش شربت بیشتری اضافه کنین 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه) گلوکوز ۲قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ فنجان اول پودر ژله دلخواه و دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس یک فنجان آب رو بهش اضافه می کنیم و یه مقدار هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب و یکدست بشه.بعد ژله رو رو کتری میزاریم تا با بخار آب به روش بن ماری ذرات ژله کاملا حل بشه.بعد 2 قاشق گلوکوز رو اضافه کنید و اون رو خوب با مواد حل می کنیم.بعد کف هایی که سطح ظرف به وجود اومده رو به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف بشه.در آخر مواد مایع رو با یک قاشق داخل قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا پاستیل های ما آماده 🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ.....۱عدد ارد....۱پیمانه و نیم کره....۱۰۰ گرم پودر کاکائو.....۲قاشق غذا خوری روغن....۲قاشق سوپ خوری چیپس شکلات.....۱/۴ پیمانه شکر.....۱/۲ پیمانه بکین پودر......۱/۲ قاشق چای خوری کره با روغن و شکر مخلوط کنید .با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه.بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.با همزن بزنید تا کمی رنگش روشن بشه.بکین پودر و پودر کاکائو به ارد اضافه کنید.در سه مرحله به مواد اضافه کنید.حتما الک کنید . در آخر چیپس شکلات اضافه کنید.از مواد به اندازه یه گردو بردارید در دست صاف کنید.داخل سینی که کاغذ انداخته اید بزارید. در فر ۱۷۰ بمدت ۱۵ دقیقه قرار دهید 🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان لقمه ای یا همون پیراشکی بازاری 😍😍😍 ۳-۴ لیوان آرد قنادی🍚 ۱ لیوان شیر ولرم🥛 ۴ ق.غ شکر🍚 نصف ق.چ نمک🧂 ۱ق.غ خمیر مایه فوری🥮 ۱ ق.چ وانیل🧂 ۵۰ گرم کره هم دمای محیط🧈 مواد کِرِم شکلاتی: ۱ لیوان شیر🥛 ۱/۴ لیوان شکر🍚 ۱/۴ لیوان آرد 🍚 چند تیکه شکلات🍫 🌿دستور کاملش تو ویدیو هست اینجا نکاتش رو میگم حتما رعایت کنین🥰 🌿آرد رو تا جایی اضافه کنین تا خمیر به دستتون نچسبه و خوب ورز بدین تا بافت پیراشکی خوب بشه. 🌿خمیر رو بعد از کاتر زدن ۲۰ تا۳۰ دقیقه بزارین استراحت کنه.بعد حواستون باشه پفش نخوابه که بافت پیراشکی خراب نشه. 🌿حتما هم موقع کاتر زدن سطح کارتون رو آرد پاشی کنین. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال کباب ترکی😍😋 مواد لازم: بال مرغ🐓 روغن زیتون رب انار یا سس باربیکیو جعفری تازه خرد شد 🌿 سیر🧄 زیره نمک و فلفل قرمز و سیاه🧂🌶 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاکا گیلانی😍😋 تخم مرغ ۱ عدد،شکر ۱/۳ پیمانه،آرد ۱ پیمانه (مخلوط آرد برنج و آرد گندم)شیر نصف پیمانه،گلاب دو قاشق غذاخوری،هل و دارچین هر کدام ۱ قاشق چایخوری،پوره کدو ۱ پیمانه،نمک ۱ پینچ (واسه تقویت طعم کدو) 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
کمر لاغر، کیف پول چاقتر😍 از اضافه وزن رنج میبری؟ اگه بتونی با پول یه نوشابه توی ۱هفته تا ۷کیلو وزن کم کنی چی میشه؟؟ بذار چربی‌هات بسوزه، نه جوونی و شادابیت!! اینجا ما یه خانواده ایم که باهم وزنمون رو میاریم پایین👇👇👇👇خوش اومدی😊👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2483880494Ce660e79ac5 @F_Karimi123
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳 ای👩‍🍳 شیر (ولرم رو به گرمی)3 قاشق غذا خوری—روغن مایع: 2 قاشق غذا خوری/شکر4 قاشق غذا خوری/آرد سفید: 5 قاشق سوپخوری /تخم مرغ: 1 عدد / بکینگ پودر نصف ی ق چ / وانیل: نوک ق 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پنکیک خوشمزه🥹 مواد لازم : تخم مرغ ۱ عدد وانیل شکر شیر ۱ لیوان روغن مایع بکینگ پودر آرد 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی ساده و خوشمزه موز ،.کاکائو،کره بادام زمینی و بادام زمینی 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
آموزش ‏کیک پرتقالی 🍊 موادلازم برای کیک پرتقالی(خیلی کیک خوش طعمیه به تنهایی هم میشه درست کرد واقعا عاشقش میشید😍😍) تخم مرغ:۶عدد شکر:۲۹۰ گرم آب پرتقال:نصف پیمانه(من از آب پرتقال طبیعی استفاده کردم ولی میشه از سنیچ و آبمیوه های پاکتی هم استفاده کرد ولی طبیعی طعم و بوی دیگه ای داره😉) آرد:۳۶۰گرم روغن مایع:۱۲۰گرم نمک:بک پینچ بکینگ پودر:۲/۵قاشق چ زست پرتقال(رنده پوست پرتقال):۱قاشق غ وانیل:۱قاشق چ ❣من از قالب ۲۵سانت استفاده کردم شما میتونید مواد رو نصف کنید و درقال ۲۰سانت هم درست کنید ❣دمای فر۱۸۰ و مدت زمان۳۰الی ۴۵ دقیقه مواد لازم برای سس پرتقالی:👇 آب پرتقال:۳پیمانه یک بسته ژله پرتقال نشاسته ذرت:۴قاشق غ موادلازم برای فیلینگ:👇 خامه قنادی فرم داده شده به مقدارلازم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با گوجه و خامه 🍝 مواد لازم 👇 ۲ ورقه خمیر یوفکا ۶ تا گوجه و ۲ تا فلفل دلمه قرمز خامه صبحانه ۱ قاشق رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چای خوری پیاز ۱ عدد نمک و‌زرد چوبه نوک قاشق چای خوری پاستا اسپریلا مانا ۲۰۰ گرم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت ژاپنی🍳😍 ۷ عدد تخم مرغ نمک ۴۰ گرم تره یا ۴۰ گرم برگ سیر ۴۰ گرم هویج 🥕 ۴۰ گرم کالباس نکته: ❌ از برگ سیر یا تره استفاده کنید. مواد داخلش رو میتونین کدو، فلفل دلمه ای، ساقه پیازچه، سیب زمینی پخته شده و ... استفاده کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi