7.9M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد لازم آرد: ۵ ق غ ،کره(یا روغن محلی): ۶۰ گرم، نبات: ۱۵۰ گرم، زعفران غلیظ دم کرده:مقداری، زردچوبه، پودر هل ودارچین : هر کدام نصف قاشق مربا خوری، (زنجبیل و زیره هم میشه ریخت دلبخواهه)،آب سرد: ۲ لیوان، گلاب: یک سوم لیوان، مغزیجات به دلخواه: مقداری طرز تهیه: ابتدا آرد رو با حرارت ملایم حدود ده دقیقه تفت میدیم در حدیکه بوی خامی آرد گرفته بشه تغییر رنگ نده، بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه، بعد کره یا روغن محلی رو اضافه میکنیم و در حد آب شدن کره آرد رو تفت میدیم، بعد آب سرد رو اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا آرد گلوله نشه،بعد نبات رو اضافه میکنیم وقتی آب شد، زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم ، وقتی کاچی به غلظت رسید مغزها رو اضافه میکنیم ، درِ ظرف رو میزاریم و ده دقیقه زمان میدیم تا کاچی به روغن بیفته. کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93