#فرنی_بستنی
👈این میزان مواد حدود ده لیوان سرو کوچک خواهد شد،
شیر 2لیوان
نشاسته ذرت 5 ق غ سرصاف
شکر 6ق غ (اگر خواستین دسر کم شیرین باشه 5_4ق بزنید،من 5 ق غ ریختم)
وانیل کمی
گلاب 3_2ق غ
بستنی وانیلی 150_100گرم حدود سه تا بستنی لیوانی کوچک
پودرژلاتین 2ق غ
اب سرد 1/4لیوان
درابتدا برروی دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین 1/4لیوان اب سرد رابریزید وکمی هم بزنید و پس از اسفنجی شدن روی بخار آب کتری قرار دهید تا پودررلاتین کاملا حل و شفاف شود،
درون ظرفی شیر،شکر ونشاسته را ریخته وخوب مخلوط کنید تا نشاسته وشکر در شیر حل شود سپس روی حرارت ملایم روبه کم گاز بگذارید ومداام هم بزنید تا مایه غلیظ وکمی سفت تر از فرنی گردد،
(حرارت حتما ملایم روبه کم باشد تا نشاسته خوب پخته وطعم خامی ان گرفته شود از پودر نشاسته گل یا گندم یا همون نشاسته معمولی هم میشه استفاده کرد)
فرنی را پس از غلیظ شدن ازروی حرارت برداشته،اجازه دهید تا خنک شود،هر ازگاهی هم بزنید تا نبندد
پس ازخنک شدن بستنی اب شده را به آن اضافه کنید کممی مخلوط کنید ودرنهایت وانیل،گلاب وپودر ژلاتین بنماری شده ی ازدما افتاده را،
درحد کم ویکدست شدن مخلوط کنید،
می تونید دسر را دو قسمت کنید وبه یک قسمت کمی رنگ خوراکی دلخواه بزنید،من کمی آب لبو ریختم
یک لایه دسر داخل ظرف دلخواه بریزید داخل یخچال بگذارید تا ببندد سپس لایه بعدی(رنگی) ودرنهایت یک لایه ژله به دلخواه،من ازنصف بسته پودر ژله توت فرنگی استفاده کردم که با یک لیوان ابجوش حل وبنماری شده بود وکااملا خنک،
ریختن ژله به دلخواه هست،داخل فرنی به جای رنگ می تونین زعفران یا پود کاکائو بریزید،
درنهایت به دلخواه تزیین کنید،این دسر را بصورت قالبی هم می تونین تهیه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛