#کیک_سیب_دارچین
مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده 150 گرم
شکر دانه ریز 150 گرم
تخم مرغ دو عدد
وانیل مایع یک ق.چ (یا وانیل سفید یک چهارم ق.چ)
شیر 125 گرم
گردوی پودر شده 60 گرم
آرد 250 گرم
بیکینگ پودر دو ق.چ
سیب یک عدد بزرگ
شکر قهوه ای (یاسفید) دو ق.غ
دارچین یک ق.چ
طرز تهیه:
همه مواد رو اندازه گیری کنید و کنار بذارید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید (فر برقی ده تا پانزده درجه کمتر باشد) کف یک قالب 20 سانتی ساده را با کاغذ روغنی بپوشانید و فقط برای اینکه کاغذ به قالب بچسبد کمی آن را چرب کنید. سیب را پوست کنده و برش های حدود یک سانتی بزنید در مخلوط شکر و دارچین که انتهای مواد لازم اومده بغلظونید و کف قالب به شکل شعاع بچینید دو سه عدد نیمه گردو هم وسط برش ها بذارید.
کره نرم و شکر را در کاسه همزن ریخته و خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، وانیل و شیر و سپس گردوی پودر شده را هم اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دو سه بار بار الک کنید سپس در دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از زیر به رو و به حالت دورانی هم بزنید تا یکدست شود. مایه کیک را در قالب روی سیب ها بریزید و در طبقه وسط فر بگذارید و 45 دقیقه زمان دهید تا بپزد سپس روی سینی مشبک بگذارید تا از داغی بیافته بعد برگردونید و کاغذ روغنی رو آروم از کیک جدا کنید و اجازه بدید روی سینی مشبک بمونه تا کاملا خنک بشه و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛