#خمیر_پیتزا
مواد لازم خمیر پیتزا :
آرد یک پیمانه + سه چهارم پیمانه
.آب ولرم. نصف پیمانه + یک پنجم پیمانه
نمک. نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون یا مایع. یک قاشق غذاخوری
شکر. یک قاشق مرباخوری
پودر مخمر یک قاشق مرباخوری
.مواد لازم پیتزا قارچ و گوشت:.
گوشت چرخی :. صدو پنجاهگرم
.فلفل دلمه. یک عدد
قارچ. صدو پنجاه تا دویست گرم
سس گوجه. یک ق غ و نمک،ادویه،آویشن
پنیر پیتزا. دویست گرم
اول از همه پودر مخمر وسکر رو مخلوط کنید بعد یک پنجم پیمانه آب گرم رو بهش اضافه وکمی مخلوط کنید ،روشو بپوشونید تا حدود ده دقیقه بمونه و عمل بیاد. سپس مایع خمیر،باقی آب گرم، نمک و روغن زیتونو مخلوط کنید بعدش کل آرد رو بهش اضافه و کمی با قاشق مخلوط کنید،و بعد روی میز کار به مدت ده دقیقه تا یک ربع ورز بدین تا خمیر صاف و یکدست بشه. از اونجایی که نوع آردها با هم متفاوتن در صورتی که موقع ورز دادن احساس نیاز کردین زیر خمیر کمی آرد بپاشین،خمیر من همونطور که در فیلم میبینید موقع ورز دادن نیازی به آرد نداشت، حالا داخل کاسه رو چرب کنین خمیرو تو کاسه قرار بدین و روشو چرب کنید ،کاسهرو با نایلون پوشونده و بذارین یک ساعت در یه جای گرم بمونه و حجیم بشه. این رسپی به شما حدود دو تا خمیر با قطر 25 تا 27سانت میده. میتونین مواد رو دوبرابرکنین تا چهارتا پیتزا داشته باشین یا اگر خمیر اضافی اومد ، خمیر رو به خوبی تو سلفون بپیچین و فریزش کنین تا هر وقت یهویی هوس پیتزا کردین خمیر آماده داشته باشین ،بعد از گذشت یک ساعت پف خمیر رو با دست بگیرید و کمی در کاسه ورزش بدین 🌕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛