#کوکی
مواد لازم:
۸۰ گرم کره
۱۰۰ گرم عسل
۱۰۰ گرم شیره انگور
نصف لیوان شکر قهوه ای
۱ عدد تخم مرغ
رنده ی پوست یک پرتقال
۱ لیوان بادام خرد شده
بیکینگ پودر ۱ ق چ
۲۰۰ گرم آرد
زنجبیل ۱ ق چ
دارچین ۱ ق چ
هل ۱ عدد
جوز هندی رنده شده نصف ق چ
میخک ۳ عدد
شکلات تخته ای ۱ بسته
طرز تهیه:
داخل یک کاسه تخم مرغ و شکر رو میزنیم.
کره آب شده رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا صافه و یکدست بشه.
بادام خرد شده،ادویه ها،رنده پوست پرتقال،آرد و بیکینگ پودر هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
با کمک یک لیسک از پایین به بالا به آرامی هم میزنیم.
با سلفون میپوشونیم و ۱ ساعت میذاریم تو یخچال.
اندازه ی ۱ ق غ از خمیر برمیداریم و گرد کرده و روی سینی فر روی کاغذ روغنی میچینیم.
در فر گرم شده ی ۱۷۰ درجه،۱۵ دقیقه میپزیم.
زیرشون طلایی و یکم برشته میشه و روشون کمی نرم هست.
میذاریم خنک بشن و بعد روشون شکلات آب شده میریزیم و صبر می کنیم تا شکلات خودشو بگیره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛