مواد لازم: ۸۰ گرم کره ۱۰۰ گرم عسل ۱۰۰ گرم شیره انگور نصف لیوان شکر قهوه ای ۱ عدد تخم مرغ رنده ی پوست یک پرتقال ۱ لیوان بادام خرد شده بیکینگ پودر ۱ ق چ ۲۰۰ گرم آرد زنجبیل ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ هل ۱ عدد جوز هندی رنده شده نصف ق چ میخک ۳ عدد شکلات تخته ای ۱ بسته طرز تهیه: داخل یک کاسه تخم مرغ و شکر رو میزنیم. کره آب شده رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا صافه و یکدست بشه. بادام خرد شده،ادویه ها،رنده پوست پرتقال،آرد و بیکینگ پودر هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. با کمک یک لیسک از پایین به بالا به آرامی هم میزنیم. با سلفون میپوشونیم و ۱ ساعت میذاریم تو یخچال. اندازه ی ۱ ق غ از خمیر برمیداریم و گرد کرده و روی سینی فر روی کاغذ روغنی میچینیم. در فر گرم شده ی ۱۷۰ درجه،۱۵ دقیقه میپزیم. زیرشون طلایی و یکم برشته میشه و روشون کمی نرم هست. میذاریم خنک بشن و بعد روشون شکلات آب شده میریزیم و صبر می کنیم تا شکلات خودشو بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛