فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری اسانس نارگیل چند قطره شکر 1 پیمانه شیر 2/3 پیمانه روغن 2/3 پیمانه پودر نارگیل 1/2 پیمانه ◀میتونید از نارگیل چرب یا خشک استفاده کنید فقط دقت کنید پودر نارگیل تازه باشه ابتدا آرد وبیکینگ پودر رو سه بارالک کرده وکناربگذارید. بعد تخم مرغ ها،شکر ووانیل رو ۷ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ وکش دار بشه وبعد شیروروغن رو اضافه وبه مدت یک دقیقه هم بزنید و اسانس نارگیل رو اضافه کنید ودرآخر ارد وبیکینگ پودر رو به تدریج درسه مرحله اضافه می کنیم و هم می زنیم دقت کنید بیش از حد هم نزنید درپف نهاییی کیک تاثیرگذار خواهد بود. وبعد در قالب گرد ۲۵سانت که اردپاشی شده یا کاغذ روغنی پهن کردیم ،می ریزیم ودر فر میگذاریم تا زمانی که وقتی با خلال دندان تست می کنیم ،خلال دندان تمیز بیرون بیاد ◀همه مواد باید به دمای محیط برسند ◀فر رو از یک ربع قبل با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛