12.54M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
خوشرنگ و خوشمزه 🍉 مواد مورد نیاز : شیر : ۲/۵ پیمانه شکر : ۴ ق.غ ژلاتین : ۲ ق.غ وانیل : نوک ق.چ خامه صورتی : یک بسته ژله آلوئه ورا : دو بسته جانا ، طالبی و هندوانه برای تزیین ابتدا شیر و بذارید رو حرارت کم شکر و وانیل و اضافه کنید بعد از اینکه شکر حل شد خامه رو با کمی شیر رقیق کنید و به شیر اضافه کنید و در آخر ژلاتین بن ماری شده بزنید مواد و باهم ترکیب کنید و قبل از اینکه شیر جوش بیاد از روی حرارت بردارید مواد پاناکوتا که از حرارت افتاد بریزید داخل ظرفای تک نفره و اجازه بدید دو ساعت داخل یخچال بمونه بعد از دوساعت که پاناکوتا سفت شد یک لایه خیلی نازک ژله آلوئه ورا بریزید و دوباره دسر و بذارید یخچال که ژله ببنده میوه هارو مثل ویدئو اسکوپ بزنید و بذارید رو ظرفای دسر و ژله آلوئه ورا بریزید و اجازه بدید یکساعت داخل یخچال بمونه این دسر خیلی راحت و سریع آماده میشه طعمشم عالیه 🤌🏻 حتما امتحانش کنید ❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛