#دسر خوشرنگ و خوشمزه 🍉
مواد مورد نیاز :
شیر : ۲/۵ پیمانه
شکر : ۴ ق.غ
ژلاتین : ۲ ق.غ
وانیل : نوک ق.چ
خامه صورتی : یک بسته
ژله آلوئه ورا : دو بسته
جانا ، طالبی و هندوانه برای تزیین
ابتدا شیر و بذارید رو حرارت کم
شکر و وانیل و اضافه کنید
بعد از اینکه شکر حل شد خامه رو با کمی شیر رقیق کنید و به شیر اضافه کنید
و در آخر ژلاتین بن ماری شده بزنید
مواد و باهم ترکیب کنید و قبل از اینکه شیر جوش بیاد از روی حرارت بردارید
مواد پاناکوتا که از حرارت افتاد بریزید داخل ظرفای تک نفره و اجازه بدید دو ساعت داخل یخچال بمونه
بعد از دوساعت که پاناکوتا سفت شد یک لایه خیلی نازک ژله آلوئه ورا بریزید و دوباره دسر و بذارید یخچال که ژله ببنده
میوه هارو مثل ویدئو اسکوپ بزنید و بذارید رو ظرفای دسر
و ژله آلوئه ورا بریزید و اجازه بدید یکساعت داخل یخچال بمونه
این دسر خیلی راحت و سریع آماده میشه
طعمشم عالیه 🤌🏻
حتما امتحانش کنید ❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛