فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهیچه ای که بدون قطره ای آب و با پیاز و زعفرون پخته بشه بی نهایت لذیذ میشه 👌🏽👌🏽😋😋😋 مواد لازم 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 ماهیچه گوسفندی ۱/۵کیلو پیاز ۷۵۰ گرم زعفران دم کرده ۲ پیمانه چوب دارچین ۱ عدد برگ بو۴ عدد آبلیموی طبیعی ۳ق غ نمک به میزان لازم سیر دو بوته زردچوبه و ادویه دلبخواه هست و من اضافه نکردم طرز تهیه 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 برای چند ساعت ماهیچه رو با زعفرون بگذارید تا مزه دار بشه ✅ کف ظرف مورد نظر پیاز خلالی بچینید و ماهیچه هارو روی اون وروی ماهیچه ها هم پیاز خلالی بریزید ✅ دو عدد بوته ی سیر رو همراه با برگ بو و یک عدد چوب دارچین اضافه کنید✅ ۱ پیمانه از زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید ✅ بعد از نیم ساعت پیازهای زیری شروع به آب انداختن میکنن و میجوشند ،حالا حرارت رو کم کنید و دم کنی بگذارید برای ۲ ساعت و نیم ✅ بعد از دو ساعت ماهیچه ها نیم پز شده ،الان ماهیچه هارو زیر و رو کنید و بعد بقیه ی زعفرون رو اضافه کنید ✅ بعد از یکساعت ماهیچه ها کاملا پخته و میتونید نمک رو اضافه کنید ✅ برگ بو و دارچین رو خارج کنید و بهش کمی آبلیمو بزنید ✅ یه ربع دیگه اجازه بدید تا نمک خورد ماهیچه بره ماهیچه بعد از ۳ساعت امادست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛