مواد لازم: تخم مرغ 5عدد آرد 250 گرم کاکائو 50 گرم شکر 250 گرم شیر یک دوم پیمانه روغن مایع سه چهارم لیوان بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری پر آب 2 ق غ خوری وانیل یه چهارم ق چ خوری طرز تهیه: 1-فر رو از ابتدای کار 175 درجه روشن کنید. 2-ته قالب لوف را چرب و آرد پاشی کنید. 3-آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دوبار الک کنید. 4-زرده را با شکر و وانیل با درجه تند همزن بزنید تا سفید شود حالا دو ق آب اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم تا یکدست شود. 5-شیر را کم کم اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید. 6-حالا به همزن نیازی نیست روغن مایع را به مواد کیک بیفزایید و کمی با لیسک هم بزنید. 7-مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد افزوده و آرام آرام با لیسک صاف و یکدست کنید و مایع را کنار بگذارید. 8-حالا سفیده های تخم مرغ را در ظرف خشک و تمیزی با دور تند همزن بزنید تا کاملا پوک و سفت شود سپس به آرامی با مواد فوق مخلوط کنید. 9-حالا سه ملاقه از مواد سفید را کنار بگذارید و 50 گرم کاکائو را در مایع سفید قبلی الک کنید که من در اینجا دوس داشتم کیک بیشتر کاکائو باشه یه ملاقه مایع سفید ریختم یعنی اول نصفی از مواد کاکائو را ته قالب لوف ریخته و من یه ملاقه سفید به حالت مارپیچ روی مایه قهوه ای ریختم و دوباره باقی مانده مواد کاکائو را ریختم روی مواد سفید و داخل فر میگذارید به مدت 40 تا 50 دقیقه تا کیک کاملا پخته شود. این کیک کاملا بافت نرم و پوکی دارد و بسیار خوشمزه است حتما امتحان کنید😋امیدوارم خوب توضیح داده باشم😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛