مواد لازم: جگرسفيد جگرسياه،دل،قلوه سيب زمينی پياز گوجه يا رب نمک،فلفل،زردچوبه طرز تهيه: ✏️✏️✏️ پياز هارا ريز کرده و با روغن سرخ ميکنيم جگر سفيد را ريز خرد ميکنيم و در قابلمه اي ميريزيم و با کمي آب آنرا به مدت يک ساعت پخته و صاف ميکنيم جگرسياه،دل،قلوه را نيز ريز خرده ميکنيم و هر سه را به پياز داغ اضافه ميکنيم و با حرارت ملايم سرخ ميکنيم و نمک،فلفل،زردچوبه را به آن اضافه ميکنيم رب و نصف استکان آب را اضافه ميکنيم و با شعله بسيار ملايم به مدت 15 دقيقه ميپزيم اين غذا بعد از پختن نبايد آب داشته باشد و بايد به روغن بيفتد و در آخر هم سيب زمينی هاي سرخ شده را اضافه ميکنيم و نوش جان ميکنيم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱