#کیک_پسته #ويژه_رمضان🌙
موادلازم📝
تخم مرغ:۳عدد
آرد:یک و نیم پیمانه
شیر:نصف پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
شکر:یک پیمانه
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
پسته خام پودر شده:یک پیمانه
پودر هل:یک قاشق مرباخوری پر
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
طرزتهيه📝
ابتدا همه ی مواد را اندازه گیری کنید و در دمای محیط قرار بدید.
سفیده های تخممرغ را با همزن بزنید تا حجمش زیاد شود .نصف شکر را به سفیده اضافه کنید و باهمزن بزنید..در ظرف دیگر زرده ها و وانیل و بقیه ی شکر را با همزن بزنید و به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید.شیر و روغن را اضافه کرده و همبزنید. آرد را همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید در آخر پودر پسته همراه با پودر هل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید و در قالب که با روغن جامد چرب شده بریزید و در فر که ده دقیقه قبل روشن کردید با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید.(بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگه پخته بود از فر خارج کنید)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛