#کیک_زردآلو
با سس زردآلو
مواد لازم برای تهیه کیک
تخم مرغ سه عدد
آرد دو ونیم پیمانه
شکر یک پیمانه
ماست یک پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع یک سوم پیمانه
وانیل نصف ق چ خ
بیکینگ پودر یک ق غ خ
زرد آلو پنج عدد
مواد لازم برای تهیه سس
زرد آلو پنج عدد
شکر چهار ق س خ
نشاسته ذرت یک ق غ خ
برای تهیه کیک اول شکر روغن کره رو به مدت پنج دقیقه با همزن زده بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه به همراه وانیل هرکدام رو یک دقیقه هم می زنیم وقتی تخم مرغ اول کامل به خورد مواد رفت بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه میکنیم درنهایت ماست رو اضافه کرده و درحد مخلوط کردن هم می زنیم و درنهایت آرد رو به همراه بگینگ پودر سه بار الک کرده و به موادمون اضافه می کنیم و مواد رو داخل قالب ریخته زرد آلو ها رو نصف کرده و هسته رو جدا کنید و روی کیک بچینید کیک رو به مدت تقریبا ۴۵دقیقه با دمای ۱۸۰درجه بپزید واجازه بدید کیک کاملا خنک بشه و بعداز قالب خارج کنید
تهیه سس
برای سس هسته زرد آلو ها رو جدا کرده وبه همراه نصف لیوان آب بپزید و بعد از پخت داخل مخلوط کن ریخته و با صافی صاف کنید و بعد شکر رو به پوره زرد آلو اضافه کنید نشاسته رو با نصف لیوان آب ترکیب کرده تا صاف بشه وبعد به مواد اضافه کنید وروی حرارت بزارید تا غلیظ بشه به غلظت فرنی رسید کافیه بعد اینکه کیک خنک شد سس رو روی کیک بریزید ونوش جان کنید❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛