کیک بدون نیاز به فر مواد لازم برای۶ نفر بیسکویت ساده ۱۸ عدد کره (بدون نمک، آب شده) ۱۱ قاشق سوپ خوری شکر ۲ قاشق سوپ خوری پنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۴۸۰ گرم شیر (غلیظ شده شیرین) ۴۵۰ گرم آب لیمو ۱/۴ فنجان پوست لیمو ترش 1.5 قاشق چای خوری عصاره وانیل 1.5 قاشق چای خوری دانه انار (برای تزئین) ۱/۳ فنجان طرز تهیه ۱- بیسکویت ها را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شود. به جای آن می توانید آنها را در یک کیسه پلاستیکی در بسته بریزید و له کنید. ۲- خرده بیسکویت ها را در یک کاسه متوسط بریزید و کره آب شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. ۳- مخلوط بیسکویت را کف و دور (تا ارتفاع 6 سانتی متری) یک قالب فنری 22 سانتی متری بریزید. می توانید با کف و دور یک پیمانه بیسکویت را به قالب فشار دهید. ۴- روی نان بیسکویتی را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید. ۵- در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر غلیظ شده را در آن بریزید. آب لیموترش، پوست لیموترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. ۶- مخلوط را داخل قالب نان بیسکویتی بریزید. روی چیز کیک را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 3 ساعت و نیم تا 4 ساعت تا سفت شود داخل یخچال قرار دهید. ۷- وقتی خواستید کیک را سرو کنید آن را از یخچال بیرون بیاورید و فنر قالب را فشار دهید تا کیک از آن بیرون بیاید. روی کیک دانه انار بریزید سپس برش بدهید و سرو کنید. سایر نکات این چیز کیک غلظت نرمی مانند پودینگ دارد. چون ژلاتین داخل مخلوط وجود ندارد چیز کیک به هیچ وجه سفت تر از پودینگ نمی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛