هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ 🍏🍎🍏🍎🍏 آرد۲۲۵گرم شکر۹۰گرم شیر ۱/۲پیمانه تخم مرغ۴عدد روغن مایع ۱/۲پیمانه بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل۱/۲ق چ مواد میانی: سیب۴عدد رنده شده(درشت) شکر۱۴۰گرم دارچین۲ق چ گردو خرد شده ۴ق غ طرز تهیه ✏️✏️✏️✏️✏️ سیب رنده شده وشکر رو روحرارت بزارید تا آبش کشیده شه وبعد دارچین وگردو رو اضافه کرده کنار بگذارید سرد شود. فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بزارید واز یه ربع قبل گرم کنید.تخم مرغ وشکرووانیل رو با همزن بزنید وروغن وشیر رو اضافه وباز هم بزنید بعد آرد وبیکینگ پودر رو که سه بار از الک رد کرده اید اضافه کنید وهم بزنید تا یکدست شه‌.قالب مربع شکل ۲۰×۲۰ رو کاغذ روغنی انداخته چرب کنید ونیمی از مواد رو داخلش بریزید وروش رو صاف کنید وبزارید فر به مدت ۱۰ دقیقه وبعد خارج کرده ومواد میانی رو به صورت یکدست روش پخش کرده ومواد باقیمانده کیک رو روش بریزید وصاف کنیدوروش مغزهای دلخواه رو بریزید(من گردو خرد شده وپرک وتخمه ریختم) ودوباره بزارید فر به مدت یه ربع ودرآخر گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی شه وبگذارید سرد شود واز قالب خارج کنید. __________________ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 🍏🍏🍏🍏🍏