🔷مواد لازم برای 2 نفر:👇 🔹 ذرت برای هر نفر تقریبا 1 مشت دانه شده 🔹نمک به میزان لازم 🔹کره 1 قاشق مربا خوری سر خالی 🔹روغن1 قاشق مربا خوری سر خالی 🔹فلفل به میزان لازم 🔆طرز تهیه: 🔅برای این کار به یک قابلمه بزرگ در دار احتیاج داریم. روغن و کره را با هم داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم که کمی گرم شود (در حدی که کره آب شود) بعد دانه ذرت را به اندازه ای که کف ظرفمان را کامل بپوشاند می ریزیم و در آن را می بندیم.شعله را چند ثانیه زیاد و بعد از آن کم می کنیم. بعد از حدود یک دقیقه ذرت ها با صدا شکفته شده و به در ظرف می خورند. هر چند لحظه یک بار در قابلمه را سفت نگه داشته و ظرف را تکان بدهید که ذرت ها نسوزند. وقتی این صدا تمام شد. زیر ظرف را خاموش کنید و بعد از حدود یک دقیقه در ظرف را باز کنید و نمک و فلفل یا آویشن به میزان دلخواه اضافه کنید ( اول مطمئن شوید که دیگر ذرتی نمانده که شکفته شود بعد در ظرف را باز کنید). : * برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمیکنه * حرارت نباید خیلی کم باشه چون باعث عرق کردن داخل قابلمه میشه و پاپ کورن ها خوب پف نمکنه و خیس میشه * گاهی افراد فکر می کنند مثلا اگر جای روغن فقط از کره بریزند، بهتر نمی شود؟ اما جواب اینکه که اگر فقط کره استفاده کنیم سریع می سوزد و ذرت ها سیاه می شوند. * اگر اسپری هم داشته باشید می توانید سرکه را با استفاده از اسپری تا زمانی که ذرت های شکفته داغ هستند روی آن بپاشید و می شود سرکه نمکی. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛