👇👇👇👇👇 تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۳۰گرم شیر ۱۳۰گرم آب۵۰گرم روغن مایع ۱۰۰گرم نمک نصف قاشق غذا خوری ابلیمو یه قاشق چای خوری آرد ۷۵۰گرم روغن مارگارین برا لا رفتن خمیر ۴۰۰گرم خـمیـر مـایـه ۲۰گرم وانیل یک پنس 👇👇👇👇👇👇👇👇 کرم دانمارکی ۴۰۰گرم اب ۲۰۰گرم شکر ۱۰۰گرم ارد وانیل یک پنس ❌❌❌❌❌❌❌ روغن مارگارین جایگزین نداره مرحله اول👇👇👇👇 50گرم آب ولرم به همراه خمیر مایه و یک پنس شکر و یک قاشق آرد بریزید داخل ظرف و بذارید خمیر مایه عمل بیاد. مرحله خمیر👇👇👇 تخم مرغ و شکر و شیر(آب) و روغن مایع و نمک و آبلیمو( جوهر لیمو یک پنس ) وانیل رو در ظرفی همزده. تا شکر کامل حل شود. آرد رو بریزید روش و خمیر مایه رو اضافه کنید. ✅خمیر مایه کاملا باید برسه. خمیری که بدست میاد باید نرم باشه. خمیر را پهن کنید‌ و ۴ تایی لایی اول رو برید. ما ۳ بار خمیر رو ۴ تایی لایی میریم فاصله بین لایی رفتن باید ۵ دقیقه باشد و نایلون بکشین و مجدد ۴ تایی لایی ... بریم سراغ کرم👇👇👇👇 ابتدا آرد کرم را ۲ بار الک کنید. ۴۰۰ گرم آب و ۱۰۰ گرم شکر رو بگذارید بجوشه. زمانی که جوش آمد ۱۰۰ گرم شکر و ۱۰۰ گرم آرد و وانیل قاطی کنید و بریزید داخل آب و تند تند با همزن دستی بزنید. یک دقیقه فقط همزده شود. بگذارید کنار تا سرد شود. نکات✅ روغن سفته و باید با خمیر با وردنه خیلی مرتب در جهت طول و عرض کامل باز شود. ✅ در جا دیدید خمیر روغن نخورده زمان تا در لایی رفتن باید به داخل تا بشه برش دانمارکی👇👇👇 خمیر رو پهن کنید. عرض حداقل ۶ یا ۷ سانت باشد. کرم رو وسطش قراره داده و پیچ میدیم. خمیر رو برگردانده و پشت کار رو رومال بزنید. ✅رومال\ تخم مرغ و نمک یک پنس و رنگ زرد بعد از رومال شکر بریزید و برش دهید ✅ خمیر بعد از برش نیاز به استراحت حداقل ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دارد. ✅ضخامت خمیر برای برش حداقل یک سانت باشد دمای فر ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد. فر گرم شد شیرینی رو بذارید فر. طلایی شد در بیارید نوش جان🌹 ✅بهترین میشویم با بهترین آموزش✅ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛