2.3M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
کره ۲۰۰ گرم پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه شکلات ۱،۱/۲ پیمانه آرد ۱ پیمانه شكر ١،١/٢ پيمانه نمك نوک ق چ خ وانیل تخم مرغ ۳ عدد مواد پنیری پنیر ۴۵۰ گرم شکر ۳/۴ ویا کمتر وانیل تخم مرغ ۲ عدد ۱-برای شروع کره رو آب کنین و شکلات رو بهش اضافه کنین هم بزنین تا آب بشه ۲-نمک اضافه کنین ۳-پودر کاکائو +وانیل اضافه کنین پودرکاکائو رو حتما الک کنین ۴-شکر رو مخلوط کنین ۵-تخم مرغ هاتون رو اضافه کنین و هم بزنین ۶-آرد الک شده رو اضافه کنین با لیسک هم بزنین موادتون آمادس فقط سرعت عمل داشته باشین تا شکلات و کره نبنده از قالب ۲۵*۲۵ میتونین استفاده کنین میتونین کلا نصف کنین و از قالب کوچک استفاده کنین مقداری از مواد رو بردارین برای رویه بلافاصله مواد پنیری رو آماده کنین و روی مواد کیک بریزین مواد پنیری ۱-پنیر رو به همراه وانیل هم بزنین با همزن برقی تا باز بشه ۲-تخم مرغ و شکر رو اضافه کنین ۳-روی مواد کیک بریزین ۴-با مواد کیک روی. کرم پنیری طرح دلخواهتون رو بزنین داخل فر به. دمای ‘۱۷۵ به مدت ۵۰ دقیقه بپزین مواد پنیری بعد از ۵۰ دقیقه همچنان شل هست نگران نباشین یه ساعت بیرون یخچال استراحت کنه و برش بزنین کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham