فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 🔸 بادمجان - 2-3 عدد 🔸 گردو - 200 گرم خامه ترش - 1 قاشق غذاخوری جعفری - دلستر انگور یا میتونید از ۱قاشق رب انار +۴قاشقاب استفاده کنید 🔸 سیر - 2-3 حبه 🔸 نمک - 1/3 قاشق چایخوری ⠀ بادمجان ها را برش داده و آنها را در آب نمک خیس کنید. این کار به منظور از بین بردن تلخی انجام می شود (اگرچه مدت طولانی است که بادمجان های تلخ را ندیده ام) و همچنین هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب می کنند. برای پر کردن ، به راحتی همه چیز را در مخلوط کن خرد کنید نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛