فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبل از اولین باری که امتحانش کنم، پیشبینی طعمش برام عجیب بود! تا اینکه امتحان کردم و دیدم بَه بَه! عجب غذایی بود و ما نمیدونستیم 😅
۵۰۰ گرم کلم سفید
۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی
۱.۵ لیوان آب
۱ ق چ از نمک و دانهی فلفل سیاه
نصف ق غ آرد گندم (آرد نول)
۲ سیبزمینی پخته
جعفری خردشده برای تزیین
زمان پخت: حدود ۳ تا ۴ ساعت، روی شعلهی بین ملایم و متوسط
🌱 طعم و تجربه : یکی از خوشمزه ترین غذاهای خاص این چندوقت میتونه باشه، بوی گوشت به خوبی با کلم و عطرِ فلفل سیاه گرفته میشه؛ عصاره و مزهی اُمامی ِ گوشت به خورد کلم میره و اون رو نرم و لذیذ میکنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم
🔸 بادمجان - 2-3 عدد
🔸 گردو - 200 گرم
خامه ترش - 1 قاشق غذاخوری
جعفری -
دلستر انگور یا میتونید از ۱قاشق رب انار +۴قاشقاب استفاده کنید
🔸 سیر - 2-3 حبه
🔸 نمک - 1/3 قاشق چایخوری
⠀
بادمجان ها را برش داده و آنها را در آب نمک خیس کنید. این کار به منظور از بین بردن تلخی انجام می شود (اگرچه مدت طولانی است که بادمجان های تلخ را ندیده ام) و همچنین هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب می کنند. برای پر کردن ، به راحتی همه چیز را در مخلوط کن خرد کنید
نوش جان .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز آموزش یه مدل پیراشکی گوشت رو براتون اوردم که خیلی سریع آمده میشه چون خمیرش بدون مخمر تهیه میشه نیاز به استراحت زیاد نداره
⠀
مواد لازم خمیر:
دوغ کفیر - 500 میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آرد حدود 450-500 گرم ⠀
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
3 عدد پیاز متوسط
نمک ، فلفل سیاه
در صورت دلخواه زیره
⠀
طرز تهیه:
دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید.
با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کنارهها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست پنیر و ژامبون
دوستان این یه اسنک خیلی ساده و خوشمزه س که داخلشو پنیر موزارلا و ژامبون گذاشته شما میتونید بنا به سلیقه و ذائقه خودتون از مواد دیگه مثل کالباس و سوسیس یا سینه مرغ پخته شده یا پنیر دلخواهتونو بذارید.
مواد لازم:
نان تست ۸ عدد
پنیر موزارلا ۱۶ قطعه
ژامبون ۸ قطعع
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ فنجان
نمک ۱ ق چ
فلفل ۱ ق چ
کره برای سرخ کردن کمی
طرز تهیه:
اطراف نانهای تست رو در بیارید و روی هر قطعه پنیر و ژامبون بذارید و یه نان دیگه روی اون قرار داده و دور تا دور نان رو بهم فشار بدین تا بسته بشه .
در ظرفی تخم مرغها رو بزنید و بهش نمک و فلفل اضافه کنید .
نانها رو اول در مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد در تابه ای که کمی کره ذوب کردید سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای چوپان خوشمزه خوشمزه با سس مخصوص
۵عددسیبزمینی
۱ ق غ کره
۱ لیوان شیر
نمک
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ ق غ آرد سوخاری
۱ عدد پیاز
۱ دسته جعفری
۱ ق غ روغن
نمک و فلفل و زیره
برای سس:
۱ عدد گوجه فرنگی
۱ حبه سیر
مقداری جعفری
۱ فنجان چایخوری آب
نمک
برای روش:
پنیر چدار
جعفری
سیبزمینی رو آبپز و با نمک و کره و شیر میکس کرده و داخل ظرف میریزیم و برای مایه گوشتی ،گوشت چرخکرده و آرد و پیاز رنده شده و جعفری و روغن و نمک و فلفل و زیره ریخته و ورز میدیم نیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد در روغن سرخ میکنیم روی پوره های سیبزمینی گذاشته و برای سس ،گوجه پوره شده و سیر و جعفری ریز خورد شده و آب و نمک رو روی حرارت تفت میدیم و میریزیم و روش رو با پنیر پیتزا و پاپریکا و جعفری خورد شده پر میکنیم و در فر۲۰۰ درجه از قبل گرم شده 30 دقیقه میپزیم تا طلایی بشه و پنج دقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم تا روش طلایی شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#براونیز_شکلاتی 🍫 😋
▫️کره ۲۰۰ gr
▫️شکر قهوه ای یا سفید یک فنجان چایخوری
▫️پودر کاکائو یک فنجان چایخوری
▫️آرد کامل یک فنجان چایخوری، (بسته به قوامش کمتر یا بیشتر میشه)
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️نمک یک پنس
▫️وانیل نوک قاشق
🔸کره آب شده و شکر رو با همزن دستی میزنیم، تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.پودر کاکائو و یک پنس نمک رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید، آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید. قوامش کمی از کیک شلتر باشه،برای خنک شدنش ۴۰ دقیقه داخل یخچال بزارید.مواد رو داخل قالب چربشده بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه بپزید (کنترل کنید تا پخته باشه) در دمای اتاق ۳۰ دقیقه بمونه تا خنک شه و بعد از اون سرو کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
#ویدیو_نون_خامه_ای
#ویدیو_شیرینی_نارنجکی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ تهیه #دسرمغزدارپرتقالی🍊
ازسوزان عزیز😍
✔این مقدار مواد 12 عدد دسر در این قالب به من داد
✔قالب من سیلیکونی هست و نیازی به چرب کردن نداره
✔در هر قالبی میتونید این دسر رو تهیه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــلام✋
به سه شنبه نهم دی ماه
خوش آمدید☕😊
برای امروزتون دلی آرام💕
تنی سالم،لبی خندان😊
وعاقبتی بخیرخواهانم🙏
آفتاب عمرتون همیشه☀️
سبزو برقرار🌺🍃
و زندگیتون سرشار🌺🍃
از عشق و دوستی 🌺🍃
سلام صبحتون زیبا 🌺🍃🌺
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر_مرغ
فیله مرغ ۱ عدد (حدود ۷۵۰ گرم)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
جعفری مقداری
پودر سوخاری ۲-۱ ق غ
روغن ۲ ق غ
نمك، پول_بيبر (فلفل مخصوص تركيه)
فلفل سیاه ( بر حسب ذائقه می توانید ادویه های دیگری استفاده کنید مثل زیره، آویشن، کوری كه نوعى ادويه تركيه است)
مواد سرخ کردن:
پودر سوخاری
روغن مایع
مرغ نیمه جامد را در غذاساز خرد کنید. پیاز، سیر، جعفری که خیلی ریز خرد شده اند به همراه بقیه مواد به مرغ اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید.
سپس به اندازه دلخواه شکل داده ابتدا در پودر سوخاری زده سپس در روغن داغ سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کدو_لقمالی(کدو لقدی)
#خوراک_کدو
#گیاهخواری
برای تهیه این خوراک سبزیجات ابتدا سیر وپیاز ریز رنده شده را تفت میدهند سپس کمی نمک و زردچوبه به آن می افزایند ودر مرحله بعد کدوهای ریز خرد شده را به همراه گوجه به مواد دیگر افزوده تا کمی خوراک آب بندازد و نرم شود، بعد ازتبخیر شدن آب سبزیجات کمی رب آلوچه ترش یا ناردنگ(واژه طبری به معنای دانه های انار) اضافه میکردند تا خوراک ترش و ملس شود سپس برای وعده عصرانه آن را سرو میکردند.
ترکیب کدو و گوجه یا بادمجان وگوجه به همراه سیر و پیاز در هر خطه ای از کشورمان با نامی متفاوت شناخته میشود و بسته به اقایم و ذائقه های همان منطقه با چاشنی یا افزودنی خاص چون سبزیجات معطر طعم دار میگردد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_پنیر_زیتون 🥧 😋
▫️ آرد ۱و۱/۴ پیمانه
▫️روغن زیتون ۳ ق غ
▫️پکینگ پودر ۱ ق م
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️ماست ۱ پیمانه
▫️سرکه ۱ ق م
▫️زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
▫️فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
▫️پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
▫️نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم
🔸تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
🔸قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم ونوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛