10.15M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آسون‌ترین و خوشمزه‌ترین رسپی: کیک رولت آماده یا اینکه خودت درستش کن.😍 خامه صبحانه:۲۰۰ گرم پنیر ویلی یا ماسکارپونه:۲۰۰ گرم پودر قند: ۴ الی ۵ قاشق وانیل:دو قاشق چای خوری پودر ژلاتین: ۱/۵ قاشق غذاخوری آب: ۱ استکان برای ژلاتین. مرحله اول: دور تا دور رولت و با تلق بپیچ. تلق رو با چسب محکم کن. مرحله دوم: ۱ استکان آب سرد و روی پودر ژلاتین بریز تا اسفنجی بشه. بعد با بخار کتری بنماری کن و بذار به دمای محیط برسه. مرحله سوم: خامه صبحانه، پنیر ویلی یا ماسکارپونه، پودر قند و وانیل رو خوب مخلوط کن. بعد ژلاتین آماده‌شده رو اضافه کن و هم بزن. مرحله چهارم: مواد پنیری رو روی رولت‌ها بریز. می‌تونی برای زیبایی یک برش پرتقال یا میوه دلخواه اضافه کنی. مرحله پنجم: دسر رو ۲ تا ۳ ساعت تو یخچال بذار. بعد تلق رو جدا کن و با هر چیزی که دوست داری تزیین کن. (من با پودر قند،پودر نارگیل و ورق نقره و رزماری تزیین کردم) 🦋 ⊰⃟𖠇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛