آسونترین و خوشمزهترین
#دسر
رسپی:
کیک رولت آماده یا اینکه خودت درستش کن.😍
خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
پنیر ویلی یا ماسکارپونه:۲۰۰ گرم
پودر قند: ۴ الی ۵ قاشق
وانیل:دو قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۱/۵ قاشق غذاخوری
آب: ۱ استکان برای ژلاتین.
مرحله اول:
دور تا دور رولت و با تلق بپیچ. تلق رو با چسب محکم کن.
مرحله دوم:
۱ استکان آب سرد و روی پودر ژلاتین بریز تا اسفنجی بشه. بعد با بخار کتری بنماری کن و بذار به دمای محیط برسه.
مرحله سوم:
خامه صبحانه، پنیر ویلی یا ماسکارپونه، پودر قند و وانیل رو خوب مخلوط کن. بعد ژلاتین آمادهشده رو اضافه کن و هم بزن.
مرحله چهارم:
مواد پنیری رو روی رولتها بریز. میتونی برای زیبایی یک برش پرتقال یا میوه دلخواه اضافه کنی.
مرحله پنجم:
دسر رو ۲ تا ۳ ساعت تو یخچال بذار. بعد تلق رو جدا کن و با هر چیزی که دوست داری تزیین کن.
(من با پودر قند،پودر نارگیل و ورق نقره و رزماری تزیین کردم)
🦋
⊰⃟𖠇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛