#کوکی براونی
اول از همه بگم که این کوکی به شدت نرم و خوشمزه اس اما برای اینکه بخواین نرم در بیاد اول که خمیر رو نباید خیلی ورز بدین دوم نباید زیاد بزارینش توی فر همون 11 دقییقه براش کافیه و بهتره از مواد مرغوب برای تهیش استفاده کنین خب دیگه بریم سراغ رسپی 🥰🥰 76 🔺️🔺️ مواد لازم :
200 گرم شکلات تلخ 60٪
125 گرم کره
150 گرم شکر
2 تخم مرغ بزرگ
130 گرم آرد (دوصفر یا عادی)
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو تلخ
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یه پنس نمک
شکلات و کره رو روی حرات خیلی کم بزارین تا ذوب بشن بعد بزارینشون کنار تا خنک شه
تخم مرغ و شکر رو 5 دقیقه با همزن برقی بزنین سپس شکلات و کره ی ذوب شده رو بهش اضافه کنید. آرد الک شده و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و یه پنس نمک رو اضافه و خوب مخلوط کنید بعد با یه قاشق اسکوپ بستنی یا قاشق عادی از خمیر بردارین و پهن کنین بدون اینکه خمیر رو ورز بدین شکلات چیپسیا رو بهش اضافه کنید و 10 الی 11 دقیقه توی دمای 180 درجه بزارین تا بپزه. بعد که از فر درش اوردین نیم ساعت بزارین استراحت کنه بعد میل کنید