#پاناکوتا وانیلی😋
مواد لازم برای پاناکوتای وانیلی :
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
شیر یک پیمانه
پودر ژلاتین۳ قاشق چایخوری
شکر یک دوم پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی:
مرحله اول: ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود ولی مراقب باشید نجوشد.
مرحله دوم :وقتی گرم شد مقداری از آن را حدود یک پیمانه یا کمتر را روی بخار کتری یا سماور قرار دهید و به روش بن ماری به آرامی و کم کم پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا پودرژلاتین گلوله نشود و به خوبی با شیر مخلوط گردد .
مرحله سوم: وقت شیر و ژلاتین به خوبی مخلوط شد آن را به قابلمه حاوی مابقی شیر برگردانید و کمی هم بزنید همانطور که قابلمه روی حرارت ملایم است دقت کنید که مایه ی شما نجوشد و اگر مایه به حد جوش رسید باید آن را مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره ادامه دهید.
مرحله چهارم: در ظرف جداگانه ای شکر را در خامه بریزید و با هم مخلوط کنید و به قدری هم بزنید تا خامه یه ساختار یک دست پیدا کند.
مرحله پنجم: حالا مخلوط خامه و شکر را به قابلمه شیر روی حرارت ملایم اضافه کنید و وانیل را بیفزایید و به خوبی به هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله ششم: وقتی مایه یکدستی حاصل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایه را در ظرف سرو یا قالب مورد نظرتان بریزید کمی که خنک تر شد آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود.
نوش جان😊