#تزیین_شب_چلهای 😍
#پاناکوتا😋
#نکات_فوت_و_فن
نکات کلیدی تهیه پاناکوتا :
برای تهیه سس میوه روی پاناکوتا میوه های مورد نظر را از قبل در فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس میوه های یخ زده را با ۲ قاشق غذاخوری پودر قند در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا یک دست شود .سس شما حاضر است و موقع سرو روی پاناکوتا بریزید .
۲_ممکن است دو مسئله باعث دردسر شود
اول، بریدن شیر موقع مخلوط کردن با ژلاتین و دوم، گلوله شدن ژلاتین در دسر ، به همین دلیل ما در این دستور تهیه مقدار شیر را با پودر ژلاتین روی حرارت مخلوط کردیم تا هم پودر ژلاتین به خوبی در شیر حل شود و هم شیر، هنگام مخلوط کردن با ژلاتین نبرد.
۳_پاناکوتا با خامه خیلی خوشمزه می شود پس در صورت امکان خامه را از دستور حذف نکنید و با شیر یا ماست جایگزین نکنید.