مواد لازم برای۵ نفر: مواد اصلی برنج ۱ پیمانه گوشت ۲۵۰-۳۰۰ گرم بادمجان ۵-۶ عدد پیاز ۳ عدد کشک به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم نعنا داغ ۲-۳ قاشق غذا خوری سیر ۱-۲ حبه زعفران آب کرده به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا گوشت رو بهمراه یک عدد پیاز تفت داده و بعد زردچوبه رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. بعد برنج خیس خورده را بهمراه مقدار کافی آب به گوشت اضافه کرده و می گذاریم که گوشت بپزد و برنج کاملا له شود در این فاصله بادمجانهای ورقه شده را سرخ کرده و خوب میکوبیم و بعد گوشت پخته شده را هم کوبیده و همراه با بادمجان و کشک به برنج اضافه می کنیم و نمک و فلفل را تنظیم کرده سپس دو عدد پیاز دیگر را سرخ کرده و مقداری از آن به همراه سیر داغ و نعنا داغ را به حلیم اضافه میکنیم و میگذاریم تا جا بیفتد در این فاصله به صورت دورانی مرتب هم زده تا حلیم کشدار شود و اینکه ته نگیرد در آخر هم زعفران آب کرده را اضافه میکنیم. ❤️❤️ @ashpazzkhooneh❤️❤️