#حلیم_بادمجان
مواد لازم برای۵ نفر:
مواد اصلی
برنج ۱ پیمانه
گوشت ۲۵۰-۳۰۰ گرم
بادمجان ۵-۶ عدد
پیاز ۳ عدد
کشک به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعنا داغ ۲-۳ قاشق غذا خوری
سیر ۱-۲ حبه
زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت رو بهمراه یک عدد پیاز تفت داده و بعد زردچوبه رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
بعد برنج خیس خورده را بهمراه مقدار کافی آب به گوشت اضافه کرده و می گذاریم که گوشت بپزد و برنج کاملا له شود
در این فاصله بادمجانهای ورقه شده را سرخ کرده و خوب میکوبیم
و بعد گوشت پخته شده را هم کوبیده و همراه با بادمجان و کشک به برنج اضافه می کنیم و نمک و فلفل را تنظیم کرده
سپس دو عدد پیاز دیگر را سرخ کرده و مقداری از آن به همراه سیر داغ و نعنا داغ را به حلیم اضافه میکنیم و میگذاریم تا جا بیفتد
در این فاصله به صورت دورانی مرتب هم زده تا حلیم کشدار شود و اینکه ته نگیرد
در آخر هم زعفران آب کرده را اضافه میکنیم.
❤️❤️
@ashpazzkhooneh❤️❤️