بادام زمینی مواد لازم کره: ۶۰ گرم کره بادام‌زمینی: ۶۰ گرم شکر سفید: ۵۰ گرم شکر قهوه ای: ۳۵ گرم تخم‌مرغ کوچک: ۲ عدد شیر: ۱ لیتر وانیل‏: ۱ قاشق سوپ‌خوری آرد: ۱۲۰ گرم بیکینگ پودر: یک‌دوم پیمانه نمک: یک دوم قاشق چای خوری طرز تهیه و دستور پخت: کره و کره‌ بادام‌زمینی، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را چند دقیقه بهم بزنید تا سبک و کرمی شوند. تخم‌مرغ، وانیل و شیر را اضافه کنید و کمی بزنید. آرد، نمک و بکینگ پودر ۳ بار الک شده را اضافه و مخلوط کنید. از خمیر گلوله‌هایی اندازه گردو بردارید در دست گرد کنید و در شکر بغلطانید و درون سینی فر بچینید. سینی را حدود ۱۵ دقیقه در فر (از قبل گرم شده) با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید(زمان پخت با توجه به اندازه کوکی ممکن است چند دقیقه کمتر یا بیشتر باشد).بعد از خنک شدن از سینی جدا کرده و سرو کنید