#شیرین_مهر
#کیک_هویج_گردو
✳️موادلازمبرایتهیهکیکهویجوگردوباپنیرخامهای
🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕
آرد همه منظوره: ۲ لیوان فرانسوی دسته دار (۲۵۰ گرم)
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱و ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
پودر جوز هندی: ¼ قاشق چایخوری
نمک: ½ قاشق چایخوری
روغن مایع: ¾ لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ بزرگ: ۴ عدد (در دمای اتاق قرار گرفته باشند)
شکر قهوه ای سبک: ۱و ½ لیوان فرانسوی دسته دار (۳۰۰ گرم)
شکر دانه ریز: ½ لیوان فرانسوی دسته دار (۱۰۰ گرم)
سس سیب: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته دار (۱۲۵ گرم)
عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری
هویج رنده شده: ۳ لیوان فرانسوی دسته دار (۳۰۰ گرم)
مغز گردو خرد شده: ½ لیوان فرانسوی دسته دار
✳️مواد لازم برای کرم کیک با پنیر خامه ای
🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕
پنیر خامه ای: یک بسته
کره بدون نمک: ½ لیوان فرانسوی دسته دار (۱۱۵ گرم)
پودر قند: ۲ لیوان فرانسوی دسته دار (۲۴۰ گرم)
عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
کره و پنیر را از یک ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند.
〰️⚜〰️⚜〰️⚜〰️
@astanehmehr