✳️موادلازم‌برای‌تهیه‌کیک‌هویج‌وگردوباپنیرخامه‌ای   🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕 آرد همه منظوره: ۲ لیوان فرانسوی دسته دار (۲۵۰ گرم) بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری جوش‌ شیرین: ۱ قاشق چایخوری دارچین: ۱و ½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل: ½ قاشق چایخوری پودر جوز ‌هندی: ¼ قاشق چایخوری نمک: ½ قاشق چایخوری روغن مایع: ¾ لیوان فرانسوی دسته دار تخم‌ مرغ بزرگ: ۴ عدد (در دمای اتاق قرار گرفته باشند) شکر قهوه‌ ای سبک: ۱و ½ لیوان فرانسوی دسته دار (۳۰۰ گرم) شکر دانه ‌ریز: ½ لیوان فرانسوی دسته دار (۱۰۰ گرم) سس سیب: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته دار (۱۲۵ گرم) عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری هویج رنده شده: ۳ لیوان فرانسوی دسته دار (۳۰۰ گرم) مغز گردو خرد شده: ½ لیوان فرانسوی دسته دار  ✳️مواد لازم برای کرم کیک با پنیر خامه ‌ای 🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕   پنیر خامه ‌ای: یک بسته کره بدون نمک: ½ لیوان فرانسوی دسته دار (۱۱۵ گرم) پودر قند: ۲ لیوان فرانسوی دسته دار (۲۴۰ گرم) عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری کره و پنیر را از یک ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند.  〰️⚜〰️⚜〰️⚜〰️ @astanehmehr