#خورشت_هویج_الو (تبریز)
اول پیاز رو یکم تفت می دیم تا سبک بشه
بعد گوشت رو با زردچوبه فلفل سیاه و دارچین بهش اضافه می کنیم تا رنگ گوشت قهوه ای بشه اب می ریزیم میزاریم بپزه
هویج رو خلال نازک می کنیم با یکم روغن تفت می دیم (سرخ نمی کنیم)
اگه ذائقه تون به شیرین می کشه یه قاشق شکر هم اضافه میکنیم اگر که نه شکر اضافه نمی کنید.
وقتی آب گوشت تون کشیده شد یه مقدار کمتر شد بهش آلو رو اضافه میکنیم فقط آلو رو باید بزارید که گوشت کاملا پخته پخته شد اضافه کنید
چون اونطوری آلوها وا میره و له میشه وقتی که آبگوشت کامل کشیده شد یعنی خیلی غلیظ شد
اونوقت هویج را اضافه کنید با زعفران دم کرده و آبلیمو تون
چون هم آبلیمو و هم دم کرده زعفران اب داره خورشت به همون اندازه ابدار بشه کافیه.
بعداز ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آماده است😋
البته هویج جزو موادی هست که پخته اش بیشتر از خامش خاصیت داره.
#آشپزی
@avinist