#نکات_سلامتی 🍎
🇮🇷⛔⛔⛔📚📚مضرات زیاده روی در مصرف سیب زمینی
۱- سیب زمینی جزو گیاهانی است که در تغذیه ی ما ایرانیها قدمت طولانی ندارد.
ولی در غذاهای ما ایرانیها جای خودش رو باز کرده است.؟ مزاج آن سرد و تراست .
۲- وقتی سیب زمینی سرخ میشود ماده قندی آن با آلبومین ترکیب شده و سمی به نام آکریل آمید تولید میکند این ترکیب در چیپسهای خوراکی باعث افزایش بیماریهای عفونی بالاخص درکودکان و تنوعی از یبوستها میشود
۳- مصرف غیر متعارف سیب زمینی عامل چاقی بدن و مشکلات تنفسی و بالارفتن فشارخون و افزایش استرس ناشی از غلبه خلط بلغم ( یعنی خلط چسبنده درته حلق ) و افزایش گاز و نفخ گوارش و رشد دیابت و عامل اختلال درقوه هاضمه بدن شده است .
۴- زیاده روی مستمردر خوردن سیب زمینی بیماری های سوداوی (سردو خشک) را در پی دارد و برای افراد مبتلا به قند خون بسیار مضر است.
۵- خوردن سیب زمینی زیاد در افرادی که با قوه هاضمه ضعیف هستند قطعا باعث نفخ شدید و ورم معده و شکم اوری ( استسقا ) و یبوستهای خیلی دردناک و بالا رفتن اسید معده واختلال درحافظه و خواب آلودگی و اختلال درهیپوفیز مغز و اسیب به هوش و ایجاد سستی دربدن و افزایش کم کاری تیروئید می شود.
۶- مصرف زیاد سیب زمینی سرخ باعث کچلی و کهیر و خارش میشود.
۷- پژوهشگران ژاپنی هشداﺭ دادند که ترکیب سیب زمینی با ۹۹% از روغن های موجود( نباتی و یا مایع صنعتی ) باعث تضعیف پیازچه مو شده و یامصرف زیاد آن باعث ریزش مو و خارش سر و بداخلاقی خوﺍهد شد
۸- متاسفانه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر و کالباس یکی از غذاهای مورد علاقه کودکان و نوجوانان است که هضم بسیار سنگینی دارد و دردهه های اتی کلکسیونی از بیماری نسل جوان را شاهد خواهیم بود .
۹- هنگامی که سیب زمینی را آب پز میکنیم مزاج آن کمی معتدل تر خواهد شد و بالعکس
سیب زمینی سرخ کرده ظرف مدت ۱۲ ساعت نصفش هضم ونصفش دفع خواهد شد.
سیب زمینی آب پز ظرف ۴ ساعت هضم خواهد شد و اگر سیب زمینی را باپوست ان برروی سنگ نانوایی سنگکی درمنزل طبخ کنیم طرف یکساعت هضم شده و از مضراتش بشدت کاسته میشود .
راهکارها 🔻🔻🔻
بهتر آن است کمتر سیب زمینی مصرف کنیم و در صورت مصرف ، بصورت تنوری ،کبابی و همراه
#دارچین و
#آویشن و
#زنجبیل مصرف شود .
📚محقق طب سنتی و طب اسلامی حسین معارفی
🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
💊💊💊💊آروغ یا بادگلو را با نگاهی به طب سنتی مدیریت کنیم
??باد گلو ( یا آروغ بدبو و ترش و سوزاننده ) با نگاهی به طب سنتی چیست؛:
یک نوع حرکت معده است که معده گازهای زیادی که در اثرتخمیر غذا و یا بوسیله غذاهاو نوشیدنی های تولید کننده گاز(مثلا نان بربری خوردن ) و یا نقص هضم که در اثر حرارت کم معده ( معده سرد و رطوبی )ایجاد میشود حرکت و بخارات را به بیرون میفرستد .
آروغ گاهی حالت دودی ( آروغ خاکستری ) دارد و این هنگامی است حرارت معده داغ داغ باشد ( فلفل جات زیاد خورده ایم )و نتیجتا معده غذای خورده شده را سوزانده و خشک میکند.
یا اینکه اخلاط زیادی در معده شکل میگیردو سبب میشود که معده با انباشت نزله ها ضعیف شوندو در اثر حرارت کم معده بادهایی سمی و خطرناک در سطح بدن پراکنده شود .
حالا اگر این بادها در اثر خلط بلغمی ( رطوبتها) باشد باد سرد است .
بالعکس اگر بادها در اثر اخلاط صفرا ( گرمیجات) باشد باد گرم است ..
اگر حرارت معده کم باشد غذا در آن میماند و عفونت میگیری و علامت آن باد گلوی بدبو است .
اگر ضعف معده باشد بادترش و نشانه بلغم ترش است .
اگر باد گلو مزه اش تلخ باشد این دلیل بر وجود خلط صفرا در معده و خشک شدن معده و ناتوان شدن معده است .( در شرایط کنونی چون فست فود خوری و تبعیت از غذای غربی و چند نوع غذاخوری در یک وعده داریم این حالت باد تلخ گلو بیدادکرده و کلکسیونی از ببوست و مدفوع خشک بوجود آورده است .
اگر پس از ساعتهاغذا خوردن باد گلو فعال شد این نشانه سوء هاضمه است .
᯽────❁────᯽
@azsargozashteha 📚🖌
᯽────❁────᯽