🍎 🇮🇷⛔⛔⛔📚📚مضرات زیاده روی در مصرف سیب زمینی ۱- سیب زمینی جزو گیاهانی است که در تغذیه ی ما ایرانیها قدمت طولانی ندارد. ولی در غذاهای ما ایرانیها جای خودش رو باز کرده است.؟ مزاج آن سرد و تراست . ۲- وقتی سیب زمینی سرخ می‌شود ماده قندی آن با آلبومین ترکیب شده و سمی به نام آکریل آمید تولید می‌کند این ترکیب در چیپس‌های خوراکی باعث افزایش بیماری‌های عفونی بالاخص درکودکان و تنوعی از یبوستها می‌شود ۳- مصرف غیر متعارف سیب زمینی عامل چاقی بدن و مشکلات تنفسی و بالارفتن فشارخون و افزایش استرس ناشی از غلبه خلط بلغم ( یعنی خلط چسبنده درته حلق ) و افزایش گاز و نفخ گوارش و رشد دیابت و عامل اختلال درقوه هاضمه بدن شده است . ۴-  زیاده روی مستمردر خوردن سیب زمینی بیماری های سوداوی (سردو خشک) را در پی دارد و برای افراد مبتلا به قند خون بسیار مضر است. ۵- خوردن سیب زمینی زیاد در افرادی که با قوه هاضمه ضعیف هستند قطعا باعث نفخ شدید و ورم معده و شکم اوری ( استسقا ) و یبوستهای خیلی دردناک و بالا رفتن اسید معده واختلال درحافظه و خواب آلودگی و اختلال درهیپوفیز مغز و اسیب به هوش و ایجاد سستی دربدن و افزایش کم کاری تیروئید می شود.  ۶- مصرف زیاد سیب زمینی سرخ باعث کچلی و کهیر و خارش میشود. ۷- پژوهشگران ژاپنی هشداﺭ دادند که ترکیب سیب زمینی با ۹۹% از روغن های موجود( نباتی و یا مایع صنعتی ) باعث تضعیف پیازچه مو شده و یامصرف زیاد آن باعث ریزش مو و خارش سر و بداخلاقی خوﺍهد شد ۸- متاسفانه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر و کالباس یکی از غذاهای مورد علاقه کودکان و نوجوانان است که هضم بسیار سنگینی دارد و دردهه های اتی کلکسیونی از بیماری نسل جوان را شاهد خواهیم بود . ۹- هنگامی که سیب زمینی را آب پز میکنیم مزاج آن کمی معتدل تر خواهد شد و بالعکس سیب زمینی سرخ کرده ظرف مدت ۱۲ ساعت نصفش هضم ونصفش دفع خواهد شد. سیب زمینی آب پز ظرف ۴ ساعت هضم خواهد شد و اگر سیب زمینی را باپوست ان برروی سنگ نانوایی سنگکی درمنزل طبخ کنیم طرف یکساعت هضم شده و از مضراتش بشدت کاسته میشود . راهکارها 🔻🔻🔻 بهتر آن است کمتر سیب زمینی مصرف کنیم و در صورت مصرف ، بصورت تنوری ،کبابی و همراه و و مصرف شود . 📚محقق طب سنتی و طب اسلامی حسین معارفی 🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎 💊💊💊💊آروغ یا بادگلو را با نگاهی به طب سنتی مدیریت کنیم ??باد گلو ( یا آروغ بدبو و ترش و سوزاننده ) با نگاهی به طب سنتی چیست؛: یک نوع حرکت معده است که معده گازهای زیادی که در اثرتخمیر غذا و یا بوسیله غذاهاو نوشیدنی های تولید کننده گاز(مثلا نان بربری خوردن ) و یا نقص هضم که در اثر حرارت کم معده ( معده سرد و رطوبی )ایجاد میشود حرکت و بخارات را به بیرون میفرستد . آروغ گاهی حالت دودی ( آروغ خاکستری ) دارد و این هنگامی است حرارت معده داغ داغ باشد ( فلفل جات زیاد خورده ایم )و نتیجتا معده غذای خورده شده را سوزانده و خشک میکند. یا اینکه اخلاط زیادی در معده شکل میگیردو سبب میشود که معده با انباشت نزله ها ضعیف شوندو در اثر حرارت کم معده بادهایی سمی و خطرناک در سطح بدن پراکنده شود . حالا اگر این بادها در اثر خلط بلغمی ( رطوبتها) باشد باد سرد است . بالعکس اگر بادها در اثر اخلاط صفرا ( گرمیجات) باشد باد گرم است .. اگر حرارت معده کم باشد غذا در آن میماند و عفونت میگیری و علامت آن باد گلوی بدبو است . اگر ضعف معده باشد بادترش و نشانه بلغم ترش است . اگر باد گلو مزه اش تلخ باشد این دلیل بر وجود خلط صفرا در معده و خشک شدن معده و ناتوان شدن معده است .( در شرایط کنونی چون فست فود خوری و تبعیت از غذای غربی و چند نوع غذاخوری در یک وعده داریم این حالت باد تلخ گلو بیدادکرده و کلکسیونی از ببوست و مدفوع خشک بوجود آورده است . اگر پس از ساعتهاغذا خوردن باد گلو فعال شد این نشانه سوء هاضمه است . ᯽────❁────᯽ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@azsargozashteha 📚🖌 ᯽────❁────᯽