فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣 | کرم‌کارامل با نون‌تست مواد لازم: ۱۰۰ گرم نون🥖 ‌ ‌ ۳۵۰ گرم شیر🥛 ‌ ‌ ۳ تخم مرغ 🥚 ‌ ‌ ۵۰۰ گرم شیرعسلی 🍯 ‌ ‌ ‌ ‌ کارامل: ‌ ‌ ۳۵۰ گرم آب ‌ ‌ ۳۵۰ گرم شکر ‌ ‌ ‌ ۱. اول از همه کارامل رو درست می کنیم. ‌ ‌ ۲. در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم آب و بعد شکر رو اضافه کنید و بذارید بجوشه تا مخلوطتان حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حباب بزنه یا تا زمانی که کاراملی خوب و غلیظی به دست بیاد. رازش تو اینه که اصلا هم نزنید. ‌ ۳. کارامل رو تو یک تابه ۲۰ سانتی متری بریزید و به خوبی روی لبه‌های تابه پخش کنید. ‌ ‌ ۴. در مخلوط کن، نان رو با شیر، تخم مرغ و شیرعسلی به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که یکدست بشه، مخلوط کنید. ‌ ‌ ۵. مخلوط رو در تابه بوندت بریزید و با فویل آلومینیومی بپوشونید و در یک قابلمه بزرگ و کم عمق بذارید. در قابلمه با احتیاط مقداری آب داغ بریزید تا نیمه پر بشه، درش رو ببندید تا ۴۰ دقیقه بپزه. ‌ ۶. تابه رو با احتیاط از قابلمه خارج و در محل سرو برگردونید. ‌نوش جون😍 شنبه، ٣١ شهریور ۱۴۰۳. @babolshahrebaharnarenj