🟣
#اجاق |
کرمکارامل با نونتست
مواد لازم:
۱۰۰ گرم نون🥖
۳۵۰ گرم شیر🥛
۳ تخم مرغ 🥚
۵۰۰ گرم شیرعسلی 🍯
کارامل:
۳۵۰ گرم آب
۳۵۰ گرم شکر
۱. اول از همه کارامل رو درست می کنیم.
۲. در قابلمهای روی حرارت ملایم آب و بعد شکر رو اضافه کنید و بذارید بجوشه تا مخلوطتان حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حباب بزنه یا تا زمانی که کاراملی خوب و غلیظی به دست بیاد. رازش تو اینه که اصلا هم نزنید.
۳. کارامل رو تو یک تابه ۲۰ سانتی متری بریزید و به خوبی روی لبههای تابه پخش کنید.
۴. در مخلوط کن، نان رو با شیر، تخم مرغ و شیرعسلی به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که یکدست بشه، مخلوط کنید.
۵. مخلوط رو در تابه بوندت بریزید و با فویل آلومینیومی بپوشونید و در یک قابلمه بزرگ و کم عمق بذارید. در قابلمه با احتیاط مقداری آب داغ بریزید تا نیمه پر بشه، درش رو ببندید تا ۴۰ دقیقه بپزه.
۶. تابه رو با احتیاط از قابلمه خارج و در محل سرو برگردونید. نوش جون😍
شنبه، ٣١ شهریور ۱۴۰۳.
@babolshahrebaharnarenj