°•[]•° 🫔 😋 ▫️شیر ۱۰۰ گرم ▫️کره ۵۰ گرم ▫️روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری ▫️وانیل ۱/۸ قاشق مرباخوری ▫️آرد۳۰۰ گرم ▫️خرما ۳۰۰_۴۰۰ گرم ▫️گردو به میزان لازم ▫️زعفران دم کرده ۱قاشق سوپخوری ▫️زرده تخم مرغ ۲عدد 🔸شیررا روی حرارت قراردهید تا ولرم شود.کره،روغن و وانیل را اضافه کرده،مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید. روی خمیررو بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید.هسته خرما رو درآرید و جای آن نیمه گردو قراربدید. فر رو روی حرارت صدوهشتاد درجه روشن کنید.خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت دو تا سه میلیمتر بازکنیدوروی آن مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران بزنید و به صورت مربع های چهار در چهار سانت برش بدید. یک عدد خرما وسط خمیرقراربدید و از دوطرف خمیررا تا کنید تا شکل نیم بقچه بشه. روی خمیر نیز مخلوط زرده و زعفران بمالید و در سینی چرب شده بچینیدو به مدت پانزده تا بیست دقیقه بزارید تا پخته بشه. ⊰᯽⊱≈─🖤🌿─≈⊰᯽⊱ http://eitaa.com/bache_shiee ⊰᯽⊱≈─🌿🖤─≈⊰᯽⊱