کیک کنجدی
مواد لازم:
تخم مرغ☚ ۴ عدد
شکر☚ ۱ پیمانه
روغن☚ مایع ۱ پیمانه
شیر☚ ۱پیمانه
آرد سفید قنادی (سه صفر) ☚۲ پیمانه
بکینگ پودر ☚یک و نیم قاشق مربا خوری
وانیل ☚یک چهارم قاشق چای خوری
کنجد☚ به مقدار لازم
برای آماده کردن کیک کنجدی ابتدا داخل قالب مورد نظرتون رو با کره کمی نرم شده در دمای محیط چرب کنید. دیواره و کف قالب باید کاملا چرب و آغشته به کره بشه تا کنجدها بتونن به روغن بچسبن اگه کره ندارین میتونید از روغن نیمه جامد برای چرب کردن قالب استفاده کنید.بعد کنجدها رو روی کف و دیوارههای قالب بپاشین و قالب رو حرکت بدین تا کنجد به کف و دیوارههای قالب بچسبه و کاملا داخل قالب رو پوشش بده.
هم از کنجد خام و هم از کنجد بو داده برای کاور کردن کیک میتونید استفاده کنید من از کنجد خام استفاده کردم.
بعد از اینکه قالب آماده شد اون رو داخل یخچال یا جای خنک قرار بدین
تخم مرغها و شکر و وانیل رو داخل ظرفی بریزین و با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه
وقتی مواد کرم رنگ شدن روغن مایع رو اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید. (در صورت دلخواه میتونید از روغن کنجد داخل کیک استفاده کنید)
بعد شیر رو اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو در دو الی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و به آرومی با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید تا مواد یکدست بشن و هیچ گلوله آردی داخل مواد باقی نمونه و یا با دور کند همزن خیلی کم در حد مخلوط شدن هم بزنیداگه از همزن استفاده میکنید از بیش از حد مخلوط کردن مواد با همزن خودداری کنید.
#روز_مادر
#کیک
⊰᯽⊱≈••─🎂─••≈⊰᯽⊱
@bache_shiee
⊰᯽⊱≈••─🎂─••≈⊰᯽⊱