طرز تهیه تلبینه🫕
مواد لازم:
🥛شیر محلی: یک لیتر
🌾جو: 200 الی 250 گرم
(یا آرد جو،یا آرد کامل گندم)
🍯عسل خالص به میزان لازم
روش پخت:
ابتدا جو را مقداری آسیاب کرده
چند ساعت قبل از پخت آن را بخیسانید
سپس با آب در قابلمه ریخته و بپزید به مقداری که جو ها کاملا پخته و نرم شوند. در حین پخت درب قابلمه را نیز نیمه باز بگذارید تا جو لعاب بندازد.
بعد از گذشت 1.5 الی 2 ساعت که جو خوب پخته شد شیر گاو محلی را به آن اضافه و روی حرارت قرار داده تا سوپ جابیافتد و عسل را اضافه کنید.
اگر آرد کامل گندم یا جو استفاده میکنید که به نظرم خوشمزه تر هم هست، ابتدا داخل شیر سرد کامل هم بزنید و سپس حرارت بدید تا کم کم به قوام بیاد و پیاپی هم بزنید گلوله نشه.و عسل را انتهای کار اضافه کنید.🍯
نکته ها:
✔️جوشاندن عسل ایرادی ندارد .
✔️و زیر یکسال هم ممنوعیتی ندارد.
✔️شیر گاو محلی را بعد ازخرید باید با یک فنجان آب به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
✔️عسل را میتوانید هنگام پخت و یا هنگام میل کردن به آن اضافه کنید
✔️از عسل کارخانه استفاده نکنید.
#طب_سنتی
#آشپزی
#غذای_کودک
ᘜ⋆⃟݊🥀•✿❅⊰━━━•─
@bache_shiee
─•━━━⊱❅✿•ᘜ⋆⃟݊🖤