طرز تهیه تلبینه🫕 مواد لازم: 🥛شیر محلی: یک لیتر 🌾جو: 200 الی 250 گرم (یا آرد جو،یا آرد کامل گندم) 🍯عسل خالص به میزان لازم روش پخت: ابتدا جو را مقداری آسیاب کرده چند ساعت قبل از پخت آن را بخیسانید سپس با آب در قابلمه ریخته و بپزید به مقداری که جو ها کاملا پخته و نرم شوند. در حین پخت درب قابلمه را نیز نیمه باز بگذارید تا جو لعاب بندازد. بعد از گذشت 1.5 الی 2 ساعت که جو خوب پخته شد شیر گاو محلی را به آن اضافه و روی حرارت قرار داده تا سوپ جابیافتد و عسل را اضافه کنید. اگر آرد کامل گندم یا جو استفاده میکنید که به نظرم خوشمزه تر هم هست، ابتدا داخل شیر سرد کامل هم بزنید و سپس حرارت بدید تا کم کم به قوام بیاد و پیاپی هم بزنید گلوله نشه.و عسل را انتهای کار اضافه کنید.🍯 نکته ها: ✔️جوشاندن عسل ایرادی ندارد . ✔️و زیر یکسال هم ممنوعیتی ندارد. ✔️شیر گاو محلی را بعد ازخرید باید با یک فنجان آب به مدت 20 دقیقه بجوشانید. ✔️عسل را میتوانید هنگام پخت و یا هنگام میل کردن به آن اضافه کنید ✔️از عسل کارخانه استفاده نکنید. ᘜ⋆⃟݊🥀•✿❅⊰━━━•─ @bache_shiee ‎‎‌‌‎‎‎‌‌‎‎‌‌‎─•━━━⊱❅✿•ᘜ⋆⃟݊🖤