سیب زمینی و 🔹طبع غذا: سرد و تر 🔸مواد لازم: ۲عدد/ ۱۵۰ گرم/ ۱/۲ فنجان 🔹طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و به صورت بخارپز با حرارت ملایم بپزید. اسفناج را به صورت جداگانه در مقداری آب بپزید. سپس سیب زمینی و اسفناج را با گوشتکوب کاملا له کرده و با هم مخلوط کنید. پس از این که اسفناج و سیب زمینی کاملا مخلوط و یکدست شدند، آب را به مخلوط اضافه کرده و مرتب هم بزنید. 🌷 شِفاکده "بادروج"  🌷 🔶آیدی مشاوره: 👈 @baadruj 🔹️آیدی سفارش: 👈 @baadruj1 🔘آیدی کانال: 👈 @badruj لینک عضویت شِفاکده بادروج: ╭┅──☘🦋🦋☘───┅╮ 👇👇👇👇👇👇👇👇 🌿 https://eitaa.com/badruj 👆👆👆👆👆👆👆👆 ╰┅────