اسفناج منبع خوبی برای ویتامین K است. این ویتامین به حفظ کلسیم در استخوان های انسان کمک می کند و از این رو بسیار مهم است. این شرایط به کانی‌سازی اسکلت ما، از جمله دندان ها و ناخن ها منجر می شود، اسفناج منبع خوبی برای بتاکاروتن، لوتئین و زانتان است. هر سه مورد آنتی اکسیدان هایی مفید برای بینایی هستند، به عنوان مثال، بتاکاروتن در صورتی که اسفناج را به صورت پخته مصرف کنید می تواند فواید بیشتری نیز ارائه کند. محتوای بالای ویتامین A اسفناج نیز یکی دیگر از دلایل موثر در این زمینه است. این ماده مغذی به درمان خارش چشم و همچنین التهاب یا دیگر ناراحتی های ناشی از آلرژی ها کمک می کند http://eitaa.com/joinchat/597950468C427dfe2187 ✔️ طب برتر 🍏🍎