✅خوراک دال عدس😋 🍜طرز تهیه حدود یک لیوان دال عدس_عدس قرمزرا شستم و سه چهارساعتی خیس کردممی تونین خیس هم نکنیدسپس عدس رابه همراه یک عدد سیب زمینی متوسط وحدود سه چهار لیوان اب باحرارت ملایم خوب پختم،پس ازپخت سیب زمینی رادرون عدس له کردم، درون ظرفی دیگر یک عدد پیاز متوسط را با روغن تفت دادم پیاز سبک و شیشه ای که شد سه چهار حبه سیر له شده را اضافه کردم ،سیر راهم باپیازتفت دادم بعد کمی زردچوبه، وفلفل قرمز زدم_این غذا معمولا باید تند باشه ولی میزان فلفل بسته به ذائقه خودتون داره وادویه دلخواه توجه کنید داخل این غذا از ادویه هایی مثل ادویه کاری،پودرزیره،پودرتخم گشنیز ،زنجبیل یا ادویه لیموفلفلی استفاده میکنن پس بسته به ذائقه خودتون بریزید من فقط کمی لیمو فلفلی می زنم. سپس یک ق رب زدم ورب راخوب تفت دادم تارنگ رب بازبشه،دوعدد گوجه رنده شده هم اضافه کردم می تونین فقط از رب تنها استفاده کنید یا از مخلوط هردو، خوب که تفت خوردن عدسی پخته شده با سیب زمینی رااضافه کردم و کمی ابجوش ،،،،،باحرارت ملایم گذاشتم تاحسابی جابیفته وپخته بشه،دست اخرنمک و برای چاشنی مقداری سس تمرهندی 👈سس تمرهندی:تمرهندی راباابجوش خیس وحل کنید سپس ازصافی ردکنید، معمولابه این غذای جنوبی برای خوشمزه ترشدن تمرهندی زده میشه اگرنداشتین یا نریزین یا کمی لیمو عمانی بزنید، درنهایت با گوشتکوب کمی میکس کردم. 🍲 @mamanogolpooneha