#کیک_پنبه_ای ( تک نفره)
• 4 عدد تخم مرغ متوسط در دمای اتاق
• 1 پیمانه شکر (220 گرم)
• 1 پیمانه شیر (220 میلی لیتر)
• 1 پیمانه روغن (200 میلی لیتر)
• 1 بسته وانیل (5گرم)
• 2.5 پیمانه +1 قاشق غذاخوری آرد (345 گرم)
• 1 بسته بکینگ پودر(10گرم)
#خامه_فرم_گرفته
• 1 لیتر شیر کامل
• 1 پیمانه شکر (220 گرم)
• 2 عدد زرده تخم مرغ
• 7 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (140 گرم)
• کره (80 گرم)
• 1 بسته وانیل (5گرم)
• 1 بسته کرم شانتی یا پودر خامه (150گرم)
#گاناش
• 100 گرم مخلوط شکلات شیری و تلخ
• 6 قاشق غذاخوری خامه
• 40 گرم شکلات سفید (بنماری میکنیم و روی کیکا رو تزیین میکنیم)
طرز تهیه خامه فرم گرفته:
• همه مواد به غیر از کره و پودر خامه رو داخل قابلمه میریزیم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شه بعد از روی حرارت برش میداریم.
• کره رو اضافه و مخلوط میکنیم ، میزاریم از دمای اولیه بیفته بعد بهش کرم شانتی رو اضافه میکنیم و به مدت 3-4 دقیقه با همزن میزنیم.
• بعد با سلفون روشو میپوشونیم و میزاریم توی یخچال.
طرز تهیه کیک:
• تخم مرغ و شکر رو به مدت 8-10 دقیقه هم میزنیم تا خامه ای رنگ شه. بعد شیر ، روغن ، وانیل ، آرد الک شده و بیکینگ پودر رو اضافه و با سرعت کم مخلوط میکنیم.
• مخلوط رو داخل سینی فری که کاغذ روغنی کشیدیم میریزیم. چند بار روی پیشخوان میزنیمش تا هوای بینش آزاد شه.
• بعد به مدت 25-25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه از قبل گرم میپزیم.
• بعد با کمک یه کاتر دایره ای یا لیوان گرد ، دایره ها رو برش میدیم.
نصفی از کیکای برش خورده رو توی ظرف سرو میزاریم و و با 1-2 قاشق غذاخوری شیر خیسش میکنیم.
• خامه فرم گرفته رو داخل قیف میریزیم و روی کیک ها فشار میدیم.
بعد روشو یه کیک دیگه میزاریم تا حالت ساندویچی پیدا کنه دوباره با 1-2 قاشق غذاخوری شیر خیسش میکنیم و لبه ها رو با مقدار زیادی خامه فرم گرفته میپوشونیم و داخل و فندق بو داده میزنیمش.
🍲
@bebinobepaz