( تک نفره) • 4 عدد تخم مرغ متوسط ​​در دمای اتاق • 1 پیمانه شکر (220 گرم) • 1 پیمانه شیر (220 میلی لیتر) • 1 پیمانه روغن (200 میلی لیتر) • 1 بسته وانیل (5گرم) • 2.5 پیمانه +1 قاشق غذاخوری آرد (345 گرم) • 1 بسته بکینگ پودر(10گرم) • 1 لیتر شیر کامل • 1 پیمانه شکر (220 گرم) • 2 عدد زرده تخم مرغ • 7 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (140 گرم) • کره (80 گرم) • 1 بسته وانیل (5گرم) • 1 بسته کرم شانتی یا پودر خامه (150گرم) • 100 گرم مخلوط شکلات شیری و تلخ • 6 قاشق غذاخوری خامه • 40 گرم شکلات سفید (بنماری میکنیم و روی کیکا رو تزیین میکنیم) طرز تهیه خامه فرم گرفته: • همه مواد به غیر از کره و پودر خامه رو داخل قابلمه میریزیم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شه بعد از روی حرارت برش میداریم. • کره رو اضافه و مخلوط میکنیم ، میزاریم از دمای اولیه بیفته بعد بهش کرم شانتی رو اضافه میکنیم و به مدت 3-4 دقیقه با همزن میزنیم. • بعد با سلفون روشو میپوشونیم و میزاریم توی یخچال. طرز تهیه کیک: • تخم مرغ و شکر رو به مدت 8-10 دقیقه هم میزنیم تا خامه ای رنگ شه. بعد شیر ، روغن ، وانیل ، آرد الک شده و بیکینگ پودر رو اضافه و با سرعت کم مخلوط میکنیم. • مخلوط رو داخل سینی فری که کاغذ روغنی کشیدیم میریزیم. چند بار روی پیشخوان میزنیمش تا هوای بینش آزاد شه. • بعد به مدت 25-25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه از قبل گرم میپزیم. • بعد با کمک یه کاتر دایره ای یا لیوان گرد ، دایره ها رو برش میدیم. نصفی از کیکای برش خورده رو توی ظرف سرو میزاریم و و با 1-2 قاشق غذاخوری شیر خیسش میکنیم. • خامه فرم گرفته رو داخل قیف میریزیم و روی کیک ها فشار میدیم. بعد روشو یه کیک دیگه میزاریم تا حالت ساندویچی پیدا کنه دوباره با 1-2 قاشق غذاخوری شیر خیسش میکنیم و لبه ها رو با مقدار زیادی خامه فرم گرفته میپوشونیم و داخل و فندق بو داده میزنیمش. 🍲 @bebinobepaz