. مواد میانی رو میتونید کلا حذف کنید و همون مواد کوفته رو قلقلی کنید و بریزید در سس. . (با گوشت و بدون گوشت) مواد لازم برای خمیر: 2ونیم لیوان بلغور ریزخوب . 1 لیوان برنج(پخته شده) . 1 قاشق غذاخوری رب فلفل . 1عدد تخم مرغ . 1ونیم قاشق چایخوری نمک . مواد میانی: 300 گرم گوشت چرخی . 2 عدد پیاز خرد شده . 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون . 1 قاشق غذاخوری رب فلفل . 1 قاشق چایخوری پاپریکا . 1 قاشق چایخوری نمک . 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، کمی جعفری خرد شده . برای سس کوفته: 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون . 1 قاشق غذاخوری کره . 1 قاشق غذاخوری رب فلفل . نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی . 4 لیوان آب . 1 قاشق چایخوری آب انار . آب نصف لیمو . 1ونیم استکان نخود پخته شده . 1ونیم قاشق چایخوری نمک . طرز تهیه: اول از همه مواد میانی را آماده کنید. پیازهای خرد شده را در ماهی تابه در روغن تفت بدید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید، در آخر ادویه ها و جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید وبعد چند دقیقه از روی حرارت بردارید وبزارید کنار تا خنک شود. . برای خمیر بلغور، بلغور را در یک کاسه بزرگ بریزید و مقداری آب داغ روی آن بریزید (به اندازه یک بند انگشت روی بلغور آب بریزید)و روی ظرف را بپوشانید و بزارید به مدت 15 دقیقه بماند تا پف کند، سپس تمام مواد لازم را برای خمیر اضافه کنید و کاملا خوب ورز بدید و بعد از ورز دادن آن را به دو قسمت تقسیم کنید. از مواد خمیر بلغور به اندازه گردو بردارید و با دست باز کنید ومقداری از مواد میانی بزارید وگرد کنید ومابقی را گردالی ریز قلقلی کنید. (میتونید همه مواد را بدون مواد میانی درست کنید). برای مواد سس،کره وروغن را در قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت تا گرم شود رب را اضافه کنید تا رنگ رب گوجه باز شود,نخود ومابقی مواد را اضافه کنید وکمی هم بزنید و قبل به جوش آمدن سس، کوفته ها را اضافه کنید و وقتی که شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بزارید تا کوفته ها پخته شوند ،حدود20تا30دقیقه. نوش جان. . 🍲 @bebinobepaz