#نون_خامه_ای
۱۲۵میلی لیتر آب سرد
۳۰گرم کره
۸۵گرم آرد
۱۰گرم نشاسته ذرت
۱ق چ شکر
۱/۳ق چ نمک
وانیل ۱/۴ق چ
۱/۲ق چ بیکینگ پودر
۳عدد تخم مرغ هر تخم مرغ با پوست ۶۰گرم باشه
نمک+ شکر +آب +کره تو قابلمه ریخته رو حرارت گذاشته تا از کناره ها شروع کنه به جوشیدن کنه .حالا یکباره آرد ونشاسته ذرت رو اضافه وهم بزنید.حدود یک دقیقه روحرارت هم بزنیدبه این مرحله به اصطلاح داغ زدن میگن مواظب باشید ته نگیره .از رو حرارت برداشته اجازه دهید خمیر خنک شه وتخم مرغها رو داخل ظرفی ریخته با همزن کمی هم زده که از حالت لختگی بیرون بیان وکم کم به خمیر اضافه وبا همزن برقی هم بزنید تامایه یکدست شه وگلوله ای داخلش نمونه وانیل +بیکینگ پودررواضافه ومخلوط کنید.موادروداخل قیف با سر ماسوره ساده یا شکوفه بریزید وسینی فر رو با کره چرب کنید کاغذ روغنی بیاندازید وبا فاصله شکوفه بزنید نوک شکوفه ها رو با انگشت خیس بخابونید تا تو فر نسوزه.سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۶۰درجه سانتی گراد بمدت ۵دقیقه بزارید وبعد دما رو به ۱۷۵درجه کاهش داده و۲۵ دقیقه زمان بدید تا پف کنن وطلایی شن واز فر که خارج کردید بزارید یکم خنک شه واز کاغذ جدا کنید و داخلشو با خامه فرم گرفته پر کنید.(من سر شیرینیها رو یکم برداشتم وخامه رو که ریختم با شکلات آب شده که قبلش رو کاغذ روغنی شکلهایی مثل چشم وگوش ودست وپا کشیدم داخل یخچال گذاشتم سفت که شد روی خامه گذاشتم که مثلا شکل خرس یا پاندایی باشه که اون تو قایم شده
شما اگه ساده میخواین میتونید از زیر شیرینی یه سوراخ کوچک بزنید واز همونجا خامه رو داخل بریزید.بافت شیرینی هم تو کلیپ مشخصه عالی وبینهایت خوشمزه عین نون خامه ای قنادی👌 ابتدا حرارت ۲۶۰ درجه بمدت ۵دقیقه بعد حرارت رو بیارید رو ۱۷۵ بمدت نیم ساعت
کل زمان پخت ۳۵دقیقه ست.
نکات:شکر برای خوشرنگ شدن رنگ نونه میتونید به همون میزان عسل جایگزین کنید.
مواد رو دقیق با ترازو اندازه بگیرید.
این مقدار مواد ۱۶ عدد نون خامه ای میده بهتون البته بسته به سایز شکوفه ها.
اگه دوست داشتید رنگ نونهاتون پررنگتر بشه درآخر چند دقیقه گریل رو روشن کنید .
برای نگهداری هم تو یخچال بزارید لازم نیست روش سلفون بکشید یا داخل ظرف دربسته بزار
🍲
@bebinobepaz