💢💢 🔰چند پیشنهاد برای مصرف بخارپز یا آب‌پز ✳️ نخودفرنگی با کالری کم، اندکس گلایسمیک نسبتا پایین، پروتئین بالا، و دارا بودن ترکیبات آنتی‌اکسیدان و عناصر معدنی، برای مبتلایان دیابت، چاقی، پرفشاری خون، و کبد چرب مفید است و برای افراد تندرست نیز خوراکی ارزان و مغذی باارزشی است. 🔹پیشنهاد می‌کنم نخودفرنگی را خام نخورید بلکه آن را آب‌پز یا بخارپز کنید و به روش‌های زیر از آن بهره‌مند شوید: 🔸نخودفرنگی آب‌پز یا بخارپز را به سالادی شامل هویج و سبزیجات بیفزایید. 🔸آن را در سوپ‌های مختلف با سبزیجات بکار ببرید. 🔸 نخودفرنگی را در خورش همراه با مرغ بپزید. 🔸 آن را همراه با جوانه‌های تازه و روغن زیتون و قدری پودر آویشن میل کنید. ⛔️ هشدارها: ♦️۱.‌ مصرف نخودفرنگی در مبتلایان نقرس و سنگ‌های کلیوی از جنس پورین باید کم و گهگاهی باشد.‌ ♦️۲. مبتلایان‌ کم‌خونی که مکمل آهن مصرف می‌کنند باید نخودفرنگی را نزدیک زمان مصرف مکمل‌ها میل نفرمایند. ♦️۳.‌ گرچه شواهد قطعی برای اثرات ضدباروری نخودفرنگی در انسان وجود ندارد ولی اگر فردی با سابقه مشکلات باروری، یا سن انتهای دوره باروری، قصد بارداری دارد بهتر است ریسک نکند و از مصرف زیاد یا مداوم نخودفرنگی پرهیز کند. ‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─ @bualii ‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─