#بدانیم_سالم_بمانیم
🔶🔹نان بربری با آرد ارزن
🔹بهترین نان در گذشته
🍃در گذشته در خمیر نان🥖بربری از آرد #ارزن🌾 استفاده می شد که باعث ماندگاری بیشتر و کیفیت بهتر آن نان می شود.
نانی که با آرد #ارزن🌾 تهیه می شود باعث تقویت معده شده ، ورم معده و روده ، زخم معده وکلیت را بهبود می بخشد. #یبوست مزمن و #اسهال را بر طرف
می کند.
دفع طبیعی ایجاد می کند. سموم حاصل از سوخت و ساز آن قابل توجه نیست.
#قند بسیار کمی تولید می کند. از آنجا که به تدریج جذب بدن می شود چیزی از آن ذخیره نمی شود که بخواهد سبب ایجاد کبد چرب ، کلسترول ،دیابت ، فشارخون و چاقی شود.
نشاسته آن کم و املاح معدنی آن فراوان است و به همین جهت از پرخوری وریزه خواری پیشگیری می کند.
🔆نان تهیه شده با #جوانه ارزن🌾 را باسبزیجات خشک مثل شوید و شنبلیله ☘️و بذر های زیره 🌱، تخم گشنیز🍀 ، تخم شنبلیله و سیاهدانه و رازیانه 🍃 طبخ کنید و یک نان 🥖کامل و مقوی میل کنید.
_قاووت ارزن🌾 با زیره برای رفع دل پیچه و اسهال از دستورات امام صادق (ع) است.
🔸 @bualii 🔸