فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه پارت دوم : ابتدا شیر ، شکر ، نصف روغن مایع و پودر کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنین بعد یک لیوان آب مواد رو برداشته و بزارین کنار ، حالا تو ی ظرف دیگه تخم مرغ رو با وانیل خوب هم بزنین تا حجیم و کشدار بشه بعد مواد شیر و کاکائو رو اضافه کنین و خوب هم بزنین در آخر آرد و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه کنین هم بزنین تا موادتون یکدست بشه قالب رو از قبل چرب کنین کاغذ روغنی بندازین و مواد کیک رو بریزین داخل قالب و بزارین داخل فر دست ساز ب مدت ۴۵ دقیقه با حرارت کم بپزه ، بعد مواد شکلاتی رو بزارین روی حرارت تا با داغ شدن بوی روغن از بین بره ب کمک ی سیخ چوبی از پخته شدن کیک مطمئن بشین بعد با سیخ چوبی روی کیک سوراخ های ایجاد کنین و مواد شکلاتی سرد رو بریزین روی کیک و با هر چیزی ک دوست دارین تزئین کنین ب همین راحتی . ❌مواد شکلاتی ک میریزیم روی کیک باید سرد باشه و کیک باید حتما داغ باشه تا بخوبی جذبش بشه . ❌سایز قالب ۲۰ ارتفاع ۹ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆